zondag 4 maart 2012

Review: HEMA oogschaduw.

In de shoplog van ongeveer een week geleden liet ik zien dat ik een oogschaduw bij de Hema had gekocht en ik liet weten dat ik hem nog zou revieuwen. Bij deze is de tijd hiervoor aangebroken en laat ik jullie mijn mening hierover horen!

Ik zag de oogschaduw, genaamd 02 white, in het schap liggen voor €2,- en ik kon hem niet laten liggen door het uiterlijk. Het doosje ziet er zo leuk en aantrekkelijk uit met het hondje erop en de leuke tekst dat het in mijn oren fluisterde, ‘neem mij mee, neem mij mee’! De vorm ziet er ook erg keurig en chique uit.

Het is een witte kleur met shimmer erin. Toen ik de oogschaduw zag liggen dacht ik dat het een matte oogschaduw was doordat ik er zo helemaal geen shimmer in zag. Dat viel dus wel een beetje tegen omdat ik een matte oogschaduw had verwacht. Maar niet getreurd iets met shimmer kan ik altijd wel gebruiken.


Maar nu het pigment, wat moet ik er van verwachten voor twee euro? Ik heb dit geswatcht door met mijn vinger erover heen te gaan en dit aan te brengen op mijn arm. Met een ‘veeg’ kwam er vrij weinig pigment af, eigenlijk bijna niets. Met ongeveer drie ‘vegen’ kwam er ongeveer wel een fijne laag met kleur, maar vooral met veel shimmer. Je ziet wel dat het wit is maar de shimmer overheerst toch wel erg veel. Voor mij is dit een nadeel, maar voor een ander kan dit een voordeel zijn, het is maar net waar je van houd. Al met al kan ik hier wel een oplossing voor verzinnen zoals deze oogschaduw bijvoorbeeld te gebruiken voor in mijn binnenste ooghoeken.

Pluspunten:
- De prijs, €2,-.
- Het uiterlijk.

Minpunten:
- Het vele shimmer.
- Weinig pigment.

PS: Sorry dat ik nu pas weer een artikel plaats. Ik ben de afgelopen dagen ziek geweest en had gewoon geen puf en geen zin om op de laptop te komen.

7 opmerkingen:

 1. ziet er mooi uit alleen jammer van de minpunten,
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het niet zo gepigmenteerd is.
  ik vind het doosje & de kleur wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij ziet er mooi uit! maar jammer van de pigmentatie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige verpakking! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat er zo weinig pigment vanaf komt!
  Wel een erg schattige verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er wel uit als een mooie highlighter!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat hij het niet zo goed doet! Maar het doosje is wel super schattig!
  x

  BeantwoordenVerwijderen