About me


Het is altijd fijn om te weten wie er nou achter een blog zit. Een gezicht is niet perse nodig, omdat ik vind dat iedereen ook weer dat ene beetje privacy nodig heeft als hij of zij dat wilt waarborgen. Hier ben ik er ook een van, mijn gezicht zal je namelijk niet full face tegen komen op mijn blog. Misschien ooit in de toekomst, maar op het moment niet. Maar wat kan ik nou wel over mij vertellen om jullie toch een idee te geven over wie er nou achter deze blog zit? Nou, het volgende!

Ik ben een jongedame met de naam Roxanne en al 18 jaar een ras echte en trotse Brabander! Het nodige dialect heb ik daar dan ook bij waar veel mensen zich om amuseren ook mede doordat ik recht to the point ben en alles blijkbaar op een ‘hilarische’ manier vertel. Ik sta bekend als iemand die ontzettend druk en een kwebelkous is, maar ook om mijn ‘gezelligheid’. Ik kom vaak niet erg serieus over, maar ik kan het wel zijn zodra het nodig is. Ik sta dan ook altijd voor iedereen klaar, bekend of onbekend, vriend of vijand. Het nodige doosje hersenen heb ik gelukkig ook geschonken gekregen waardoor ik ook met trots en veel plezier kan zeggen dat ik een studie volg tot analist.

Maar zoals iedereen heb ik ook passies en interesses. Bij mij zijn ze erg cliché en ik heb dan ook het vermoeden dat ze niet erg speciaal zijn, maar toch wil ik ze met jullie delen. Ik ben namelijk dol op lezen, het gevoel van even weg te zijn uit de gewone wereld en je in te leven in een geschreven wereld, love it! Zo heb ik dat gevoel ook met films en series, als iets mij aanspreekt kan ik er wel de hele dag van genieten. Maar zo heb ik ook het nodige doosje interesse in winkelen, wat ik wel dagen achter elkaar kan doen. Als je het bekijkt heb ik dan ook echt een gat in mijn hand. Mijn interesses gaan verder ook uit naar beauty. Ik heb het namelijk altijd al leuk gevonden om mij bezig te houden met mijn uiterlijk om mezelf zo ‘mooi’ mogelijk te maken. Vroeger riep ik dan ook altijd erg enthousiast dat ik schoonheidsspecialiste of kapster wilde worden.

Maar zoals bijna iedere blogger heb ik ook een passie voor schrijven. Zo lang ik mij eigen al kan herinneren schreef ik kleine verhaaltjes en probeerde ik te dichten (waar ik altijd enorm hard in faalde). Maar sinds het bloggen populair werd, heb ik gevonden bij wat voor ‘soort’ mijn passie voor schrijven ligt, de blog wereld.

Zoals hoe ik ben en mij eigen gedraag en zo lang ik mijn passies koester, maakt dat tot hoe ik ben. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten