zondag 25 maart 2012

Onzekerheid.

In het leven maakt iedereen onzekerheid mee, over hun uiterlijk, school en/of werk resultaten, onzekerheid in een relatie maar ook onzekerheid in de gezondheid van jezelf of van iemand anders. Vandaag wil ik het daarom dus ook hebben over het laatste, onzekerheid over de gezondheid van jezelf, in dit geval, mijn onzekerheid daarover.
 
Ik loop al dik een jaar rond met vervelende bulten die op komen zetten, ze worden spierwit en daar om heen komen vuur rode vlekken. Ik dacht eerst dat dit kwam door bepaalde pollen die in de lucht hangen omdat ik het toen steeds kreeg in gebieden met veel bomen en/of bosjes. Maar het breide zich steeds langzamer uit waardoor ik dacht dat het door temperatuur verschillen kwam. Dit hield een tijdje aan en had er veel meer last van.

Maar toen zag ik door het bos de bomen niet meer, ik kreeg het voortaan gewoon  zomaar in eens heel spontaan. Ik kon er zelf geen touw meer aan vast knopen. Ik heb zo nog een aantal maanden gelopen maar het is echt geen doen. Zomaar in eens spontane jeukende bulten. Toen heb ik besloten om naar de dokter te gaan. Uit mijn bloedtest kwam dat ik een allergie heb maar wat voor allergie? Dat weet de dokter nog niet. Daarom moet ik aankomende week naar het ziekenhuis en gaan ze hier onderzoek naar doen.

Volgende week wordt het dus ergens de dag van de waarheid…

Hebben jullie een allergie? Zo ja, wat voor een?


(Bron: Tumblr)

11 opmerkingen:

 1. ah wat stom dat je last hebt van een allergie!
  sterkte met de uitslag.
  trouwens je hebt wel een leuke blog.
  ik ga je zeker volgen.
  liefs, denice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat stom zeg! Ik zelf heb geen allergie, tenminste, niet dat ik weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat erg zeg! Heel veel sterkte. Hoop dat alles meevalt en dat het snel over gaat! Ik zelf heb geen allergie.

  Leuke blog heb je zeg!
  Ik ga je volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend! Ik ken wat je beschrijft, alleen heb ik een muggenallergie. Als ik gestoken wordt, krijg ik ook dat soort bulten, die ook echt pijn doen. Heel irritant. Ik heb er medicijnen tegen, en ik hoop ontzettend voor je dat ze erachter komen wat het is en er wat aan kunnen doen!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat erg, ik hoop dat het meevalt, heel veel sterke in ieder geval. Ik heb een allergie voor een bepaalde stof in shampoo, ik heb nu ook een geurloze shampoo. lIEFS

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt vervelend voor je. Hoop dat de uitslag meevalt. Mijn vriend heeft een allergie voor stof, moet ook altijd alles schoonmaken hier voordat hij komt anders loopt hij de hele nacht te snotteren haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me erg vervelend, een allergie. Ik hoop voor je dat het iets is wat je makkelijk kan ontwijken, want die bulten klinken niet erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend! Helemaal dat de dokter ook nog niet weet welke allergie je dan hebt en je naar het ziekenhuis moet. Ik hoop dat de test meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sterkte meis! Het komt heus wel goed! Niet zenuwachtig zijn!

  Zullen we elkaar volgen? Super leuke blog verder! Ik volg altijd terug!

  http://stories-of-a-student.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend zeg! Ik hoop dat het goed afloopt. Zelf ik heb ik last van hooikoorts maar de laatste jaren gelukkig niet meer zo erg.

  X liefs

  BeantwoordenVerwijderen