donderdag 2 februari 2012

Een blik op mijn voornemens

Sinds gisteren is de maand januari alweer voorbij en is februari weer gestart. De maand van het carnavallen, de voorjaarsvakantie en valentijn. Alleen wil ik nu, begin februari, gebruik maken van het terug kijken op mijn  voornemens die ik op een januari op mijn blog heb gepost (voornemens).

Mijn eerste voornemen was mijn blog verbeteren, persoonlijker maken. Ik vind dit ik afgelopen maand hier aardig in ben gegroeid. Ik heb meer beeldmateriaal gebruikt en ik ben ook vooral tegenover eerst een stuk persoonlijker geworden. De winactie is er nog niet gekomen maar zodra ik leuke spulletjes kan vinden komt hij er dit jaar nog wel!

Het beter mijn best doen op school is op dit moment op de goede weg! Mijn onvoldoendes zijn een stuk minder geworden en dat betekend dat ik vanaf maandag op stage mag voor acht weken! Ik ben ontzettend benieuwd hoe deze stage zal verlopen en of ik veel ervaring op zal doen! En dan nu mijn derde voornemen, een issue voor mensen met een gat in hun hand, het sparen van geld. Ik moet zeggen het gaat mij er vrij goed vanaf want ik heb al een aardig bedrag gespaard! Ik hoop dat ik zo nog lang door kan gaan!

En dan nu voornemens over het afvallen en het laten merken aan de mensen om wie ik geef dat ik van ze hou. Dit is allemaal iets minder gegaan aangezien ik niet meer afval (ik denk dat mijn lichaam iets heeft van, stop!) en ik dus nog steeds op mijn zelfde gewicht ben wat op zich niet zo’n probleem is maar het is toch al over een aantal maandjes zomer…  En dan nu het laatste… Op zich heb ik alles wel wat meer laten merken maar niet genoeg naar mijn mening. Ik kan hier veel beter mijn best voor doen maar februari bevat natuurlijk Valentijn en laat dat nu ook een perfecte dag voor zijn!

Natuurlijk duurt het jaar nog elf maanden voordat het voorbij is en dan heb ik natuurlijk ook genoeg tijd om mijn voornemens uit te laten komen. Zoals het behalen van mijn rijbewijs, dat is gewoon niet in een maand gedaan. Maar aan het eind van het jaar ga ik weer terug  naar de voornemens om te zien of ik alles ook echt heb waar gemaakt. 

(Bron: Tumblr)

6 opmerkingen:

 1. Goed dat je al zo goed met je voornemens bezig bent! Mij lukt het altijd niet zo goed haha. Succes dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je lieve reactie!
  Wat goed dat je het zo goed volhoud! De meeste zijn al lang weer gestopt!

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat de meeste voornemens aardig lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk persoonlijk stukje :) Herinnering dat ik mijn voornemens ook nog moet bespreken!
  Succes met alles.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Veeel succes nog met je voornemens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent goed bezig met je voornemens! Natuurlijk kan ik niet oordelen over de andere punten, maar ik vind je blog echt ontzettend verbeterd. Je stukjes komen veel beter over nu je vanuit jezelf schrijft. Ook zijn ze afwisselender. Ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen