zondag 12 februari 2012

Zondag

Vandaag is het zondag, eindelijk een dag waar ik helemaal niets te doen heb en heerlijk de tijd kan besteden aan mijn blog én aan de blogs van anderen. Het wordt dus tijd dat ik weer iets voor mijn blog schrijf om jullie te kunnen plezieren.

Meestal vraag ik mij eigen op een zaterdag af wat ik nou op de zondag moet gaan doen. Huiswerk? Nee, dat is al af. TV kijken? Nee, dat is leuk maar een á twee uurtjes maar meer niet. Shoppen dan? Nou, dat af en toe als er een leuke stad open is en mijn moeder zin heeft om mee te gaan. Maar dat is natuurlijk niet altijd. Maar wat kan ik dan op een zondag doen?

Meestal gaat mijn tijd op zondag uit naar mijn laptop. Zo kan ik mijn blog updaten of dingen voor opzoeken, de artikelen bij lezen van die blogs die ik volg, mijn tumblr updaten en even al de foto’s die nieuw op de facebook profielen van mijn vrienden zijn gekomen bekijken. Voor ik het weet is het meestal alweer etenstijd als ik een blik op de klok werp.

Ik vraag mij eigenlijk ook wel eens af wat mijn followers nou op een zondag doen. Dus bij deze stel ik de vraag: Wat doe jij op een zondag?


(Bron: Tumblr)

8 opmerkingen:

 1. Ik ga vandaag maar snel beginnen aan mijn berg huiswerk! Meestal is zondag mijn huiswerk dag, maar nu wil ik eigenlijk nog even genieten van mijn (laatste) schaatsdag!

  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lekker dat je een dagje kunt doen wat je wilt! Ik heb twee herkansingen, een mondeling en een SE Duits volgende week, dus helaas ben ik vandaag veel aan het studeren. Als ik niet zoveel hoef te doen voor school ga ik inderdaad ook vanalles doen op mijn laptop, winkelen en mijn favoriet; vrienden op afstand opzoeken. Geniet van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. meestal maak ik mijn huiswerk op zondag maar nu heb ik hockey op zondag.. Als ik dat niet had dan was ik gewoon even lekker creatief bezig geweest :D.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn zondag bestaat uit leren,leren en nog eens leren..
  vrijdag zit ik liever op de bank en zaterdag ga ik meestal uit.
  dus gebruik ik zondag om al mijn huiswerk af te maken en te leren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eh, heel verschillend. Uitslapen, paardrijden of naar de sportschool, de stad in, leren of gewoon lekker thuiszitten. En bloggen natuurlijk!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik slaap altijd eerst heerlijk uit tot 12 uur, dan ga ik lunchen en rustig aankleden, meestal smiddags wat huiswerk maken en leren. en soms cupcakes, taart enz bakken en bloggen:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik maak eigenlijk altijd mijn huiswerk op zondag, en tussendoor word ik afgeleid door mijn laptop haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha van dat plaatje moest ik even lachen. Maar wat ik op een zondag doe.. Elke zondag kijk ik voetbal en probeer ik de laptop zoveel mogelijk met rust te laten!

  BeantwoordenVerwijderen