woensdag 8 februari 2012

Drukte,

Iedereen kent natuurlijk het gevoel dat je iets wilt schrijven voor je blog of misschien ook wel voor een artikel in de schoolkrant of iets dergelijks, maar dat je niets kan verzinnen. Kort gezegd, je hebt geen inspiratie meer. Op sommige momenten kamp je er mee, terwijl je op andere momenten duizenden ideeën heb.

Ik moet zeggen dat ik op dit moment even tot het eerste gedeelte hoor. In drukke periodes waar ik onder druk sta, veel te doen heb en hier en daar wat stress heb, heb ik vaak minder inspiratie of ideeën voor mijn blog. Ik denk dat dit komt doordat je dan constant bezig bent met andere dingen en eigenlijk vrij weinig tijd heb voor iets anders, soms zelfs helemaal geen tijd. Iedereen weet natuurlijk dat dit hartstikke vervelend is omdat je, je followers wilt belonen met een post.

Op dit moment bevind ik mij eigen dan ook in een drukke periode dat zeker nog zes weken aanhoud. Natuurlijk ga ik voor jullie proberen zoveel mogelijk te schrijven, maar dat lukt niet altijd. Soms komt er gewoon even niets in mijn hoofd en dan vind ik het beter om gewoon niets te posten dan dat ik onzin dingen ga posten. Dagen dat ik te moe en/of te druk ben voor op de laptop te gaan zitten er bij mij ook bij. Hierdoor kan ik dan dus ook niets doen, en daar ga ik ook geen stap naar toe zetten  omdat ik ook even tot mezelf wil komen.

Hopelijk hebben jullie er begrip voor dat ik minder post dan normaal. 


6 opmerkingen:

 1. ik heb er ook last van.. vooral deze periode voor dat we het nieuwe rapport krijgen worden we doodgegooid met so's en rep's.
  verschrikkelijk, maar school gaat nu eenmaal voor bloggen.
  en door de stress van school heb ik weer minder inspiratie..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je lieve reactie!

  Natuurlijk hebben we hier begrip voor :) Ik ken het zelf ook!

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen heeft het wel eens druk, ik zelf op het moment ook.
  Ik begrijp je ook wel, sommige dingen zijn net iets belangrijker dan bloggen enzo.

  Liefs Manon
  believe-in-your-own-dreams.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap het helemaal hoor! Iedereen heeft er wel eens last van. Doe rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier heb ik op het moment ook last van, ik blog zelf wel veel, maar baal ervan dat ik minder tijd heb om blogs van anderen te lezen. Neem je tijd!

  BeantwoordenVerwijderen