maandag 27 februari 2012

Maandag #6

Afgelopen maandag heb ik mijn wekelijkse persoonlijke post niet kunnen schrijven mede doordat ik niet thuis was omdat ik aan het carnavallen was! Daarom beschrijf ik nu mijn afgelopen twee weken.

Natuurlijk heb ik weer de nodige week gehad met mijn dagelijkse niet zo boeiende dingen zoals stage, werk, lessen en noem het maar op. Ik moet zeggen dat deze week niet zo spannend was en ik ook niet erg veel nieuws of aparts heb gedaan. Het leuke aan deze week was wel dat ik weer veel nieuwe dingen heb bij geleerd op mijn stage! Maar ik leefde natuurlijk wel naar de zaterdag toe omdat ik toen zou beginnen met carnavallen!

Als ras echte Brabander kan ik natuurlijk geen genoeg krijgen van carnaval en was daarom ook van iedere dag van middags vroeg tot laat in de nacht (lees: drie, vier en vijf uur) bezig met hossen, springen, zingen, dansen en noem het maar op. Dit was zeker mijn aller leukste carnaval ever, omdat ik zo veel plezier heb gehad. Het was hartstikke gezellig met mijn vriendinnen en hier en daar het aantal gesjans met de jongens wat er natuurlijk ook wel een beetje bij hoort, en wat veel losser gaat als je aardig wat op heb ;).

Helaas komt er ook altijd weer een eind aan, en ik was toen behoorlijk gesloopt. Ik heb geslapen, dat is niet mis! Ik wist namelijk niet dat ik zo lang kon slapen haha! Ik heb daarna ook gewoon weer met mijn brakke, vermoeide kop moeten werken wat een aardig tegenvallertje was. Maar dat hoort erbij!

Maar toen brak het weekend weer aan en werd het tijd om te shoppen! Zoals jullie al hebben gezien heb ik vrijdag al een aantal dingen gekocht. Het was overigens ook een leuke en gezellige dag shoppen alleen was het jammer dat ik mij eigen steeds beroerde en zieker ging voelen. Inmiddels voel ik mij eigen zo al het hele weekend maar dat hield mij niet tegen om zaterdag ook nog even de stad in te duiken met mijn moeder!

Ik wou namelijk nieuwe uggs hebben omdat ik toe was aan vernieuwing. Ik moet zeggen dat ik wel een behoorlijk aantal paar uggs heb maar ik wou net weer even andere dan normaal. Mijn keus was gevallen op zwarte met studs aan de zijkant (foto staat onder dit artikel), ik was gelijk verliefd op ze! Na ze gepast te hebben wist ik honderd procent zeker dat ik ze wou en liep er dan ook mee na de kassa. En opeens had ik daar een enorme meevaller! Deze uggs waren afgeprijsd van ongeveer €340,- naar ongeveer €170,-! Een koopje!

Zondag was verder een hele rustige dag, ik heb namelijk flink gerust en een beetje uitgeziekt zodat ik vandaag weer volle moed kon beginnen met mijn derde stageweek!

Hoe was jullie week?


(Bron: Google)


6 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je bent wezen carnavallen! Ik vind het wel jammer dat ik dat nog nooit heb meegemaakt, zou dat wel graag willen! Super dat je ook die Uggs 'goedkoper' heb kunnen scoren, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke post en super mooie Uggs. Fijn dat je ze goedkoper hebt kunnen kopen1
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! En voor Uggs is dat echt niet duur nee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha precies zo'n carnaval heb ik ook gehad, en dat 5 dagen lang, ik hou er zo van. leuke post & mooie uggs!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Carnaval lijkt me echt leuk om eens mee te maken! En wat fijn dat die Uggs nu zo goedkoop waren. Ik ben zelf niet zo fan van Uggs, maar ze lijken me wel heerlijk zitten!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Carnaval is leuk he! xxx
  Hoop dat je ook even een kijkje bij mij neem x

  BeantwoordenVerwijderen