donderdag 23 februari 2012

Idee!

Het is geen geheim dat ik minder (eigenlijk véél minder) tijd besteed aan het bloggen. Natuurlijk weten jullie ook al dat, dat door mijn stage, werk enzovoort komt.  Ik heb dus zitten denken hoe ik dit nu kan verbeteren om toch meer artikelen te kunnen plaatsen.

Ten eerste, mijn blog is niet echt zoals andere. Ik schrijf vaak over dingen waar ik wel eens aan denk of waar ik mijn mening over wil laten weten. Vaak zijn dit dan ook lifestyle dingen. Hier heb ik natuurlijk wel inspiratie, ideeën etc. voor nodig en die kan ik niet zomaar uit mijn duim zuigen.

Maar oke, nu naar het punt hoe ik kan proberen meer artikelen te plaatsen.

Ik denk dat als ik breder blog met meerdere categorieën ik ook vaker inspiratie en ideeën heb. Dit betekend dan natuurlijk niet dat mijn blog opeens een beauty blog zal zijn maar wel dat ik eens over beauty, fashion, food en muziek zal bloggen maar met als hoofdcategorie toch waar mijn blog voor gestart is.

Ik denk dat dit een goed idee is en dit ga ik dan ook een tijdje proberen. Als ik het gevoel krijg dat het niets uithaalt of dat ik het zelf gewoon niet leuk vind om over deze dingen te bloggen dan stop ik er mee en dan ga ik gewoon alleen weer verder met waar ik over begonnen ben.

Hoe denken jullie erover? 


(Bron: Tumblr)

9 opmerkingen:

 1. Lijkt me leuk! kijk eens rond op andere blogs, ik startte als een fashion blog, maar nu ben ik toch meer beauty/lifestyle. Doe waar je op dat moment zin in hebt! je zit niet gebonden aan regeltjes :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan het altijd proberen! Er is niks goed of fout aan en je merkt vanzelf wel of je je er lekker bij voelt. Bedankt voor je reactie trouwens, ik ben het echt helemaal met je eens!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een leuk idee, je kan het altijd proberen!

  wij volgen je,

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee! Als je maar schrijft over dingen die je leuk vind :)
  Ben heel erg benieuwd!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een super idee!
  Ben benieuwd
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee! Je moet doen waar je zin in hebt (: x

  BeantwoordenVerwijderen