dinsdag 14 februari 2012

Valentijnsdag

Vandaag is het de dag van het tonen van je liefde voor iemand. De dag waar cupido iedereen laat werken om zijn of haar gevoelens voor hun partner op een andere manier te laten tonen dan normaal. Een spoor van rozenblaadjes die lijden naar de eettafel die rijk versierd is met kaarsen, bloemen, het mooiste bestek en het lekkerste eten. Dit is ongeveer het ideaal beeld van een perfecte Valentijnsdag, maar wat nou als je geen partner heb om dit te delen?

Mijn mening luid dan als volgt, je heb geen partner nodig om Valentijnsdag te vieren. Waarom ik dit vind? Omdat je ook een liefde voelt voor je ouders, je familie, vrienden, kennissen en huisdieren. Voor ieder natuurlijk een ander soort liefde, maar het is er wel, je voelt het namelijk in je hart. Je geeft om ze, houd van ze en gaat voor ze door het vuur.

Dus waarom maak je niet iets lekkers in elkaar voor een diner met je ouders, broers of zussen en je opa’s en oma’s of organiseer je een etentje voor jou en je vriendinnen? Zodat je net even je liefde voor al deze mensen benadrukt en vandaag het net even wat extra laat merken dan normaal.

Valentijn hoef je niet perse met je liefdespartner te vieren, maar dat kan je dus ook doen met de mensen rondom je heen waar je ook een bepaald soort liefde voor voelt.


4 opmerkingen:

 1. leuke post!
  ik doe verder niks aan valentijnsdag
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post! Ik volg je nu, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen!
  X

  www.smileisyourbestaccessory.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi geschreven! Ik ben eigenlijk altijd anti valentijnsdag geweest, maar je zegt dit zo mooi dat ik het er eigenlijk wel mee eens ben. Volgend jaar dan maar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leukk! Heb nieteens een kaartje gekregen van mijn vriend :( Hij vind valentijnsdag onzin.

  BeantwoordenVerwijderen