Pagina's

donderdag 26 januari 2012

Shoplog

In mijn post van maandag vroeg ik wat jullie ervan zouden vinden als ik een shoplog zou plaatsen. Een klein aantal mensen vond dit een leuk idee en dat motiveerde mij ook weer om dus werkelijk een shoplog te plaatsen! Bij deze wil ik jullie dus kennis laten maken met mijn kleine aankopen van een aantal dagen geleden.


Deze trui met driekwart mouw gebruik ik als een kleine oversized trui. Hij heeft een fijne pasvorm en mooie kleuren. De exacte prijs weet ik niet meer maar ik geloof dat het ongeveer 10 euro was. 



Dit truitje kon ik niet echt goed op de foto krijgen maar het is gewoon een simpel truitje met een soort kleine plof mouwtjes. Dit shirt kostte ongeveer 4 euro.


Als laatst zag ik deze reinigingsmelk van Dove voor 2 euro staan! Ik kon hem niet laten staan voor deze prijs en heb hem toen maar meegenomen.

Hebben jullie nog iets gekocht?


9 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje blauw zeg van dat shirtje! Ik heb een zacht blauw lakje van catrice gekocht :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ik moet even zeggen dat ik je posts erg leuk vind en je hebt een erg mooie header hihi (: ik volg je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die blauw witte trui is echt heel leuk! Ik heb zelfs niks gekocht laatste dagen want ik ben nogal blut ;) hihi. Leuk shoplogje :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Hij bevalt best goed voor 2 euro. Het verwijderd mijn make-up voor een groot deel en maakt mijn gezicht ook wel schoon maar ik moet erna toch nog met een ander product even overal over heen om de kleine restjes te verwijderen.

      Verwijderen
  5. Leuke spulletjes!
    Ik heb een paar dagen
    geleden een donkerblauw
    rokje met oranje
    strik gekocht in
    de uitverkoop :)
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen