maandag 2 januari 2012

Hetzelfde,

CSI , Criminal Minds, The Menatlist, Castle. Vrijwel alle series die op de televisie komen van deze genre lijken op elkaar. Misschien niet de ‘omzet’ erom heen maar zeker wel de hoofdgedachten van al deze serie. Er wordt een moord gepleegd, iemand wordt veroordeeld als verdachte en blijkt later de moordenaar niet te zijn, er gebeurd weer iets, moordenaar wordt opgepakt. Zo verlopen vrijwel al deze series. Maar stiekem moet ik bekennen dat ik alsnog al deze serieus leuk blijf vinden, of het nou dezelfde hoofdgedachten heeft of niet. Maar toch zou ik wel eens willen dat er een nieuwe serie op televisie komt dat ├ęcht anders is dan alle andere, dat er uitspat en gewoon niet te vergelijken is met een ander. Al moet ik toegeven dat er naar mijn mening al een is, namelijk True Blood. Maar dat is dan ook de enige. Helaas kan ik deze serie op de TV niet meer volgen omdat er allemaal herhalingen zijn en ik alles al gezien heb. Maar toch, lieve scenario schrijvers, serie bedenkers laat jullie talentvolle hersenen even kraken en verzin alsjeblieft iets anders. Gewoon waardoor iedereen thuis blijft voor die serie, de kijkcijfers op honderden miljoenen staat over de hele wereld en waar niemand over uit gepraat kan worden. Please, be different

(Bron: Tumblr)

13 opmerkingen:

 1. Goed geschreven. Er zijn inderdaad veel series die op elkaar lijken. Hoewel je ernaar blijft kijken hoop je toch elke keer weer dat er een geweldige, vernieuwende serie in de TV gids verschijnt. Anders is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit soort series altijd wel leuk, maar erg origineel is het niet, nee ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja vind ik ook. maar Cold case vind ik echt heel erg leuk dat ze moordzaken van vroeger oplossen! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor je reactie! Haha, het lokt gewoon je aandacht! (: hihi.

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ze lijken inderdaad allemaal op elkaar. Ik kijk toch steeds weer naar CSI en Castle (:
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo'n serie kijker maar ik kan begrijpen wat je bedoelt. Het is met heel veel genres zo dat alles op elkaar lijkt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik kijk al die series niet haha! maar ik snap wat je bedoelt. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love al die series hahaha. Maar je hebt wel gelijk.

  True blood kende ik nog niet.. Ben benieuwd, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad! Doordat het zo op elkaar lijkt, haal ik de namen en programma's zelfs door elkaar. Al vind ik het wel leuk om te kijken op zijn tijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw, zo heb ik er nog nooit echt over nagedacht!
  ik kijk ze wel altijd, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed geschreven, je hebt gelijk! Ik kijk af en toe wel dat soort series, en meestal weet ik niet eens welke het nou precies is haha.

  BeantwoordenVerwijderen