maandag 16 januari 2012

Maandag

Vandaag is het maandag, de vaste dag dat ik over mijn persoonlijk leven blog. Ik moet eerlijk gezegd wel toegeven dat ik de afgelopen week niet veel boeiends heb meegemaakt. Ik ben namelijk een drukke student waarvan de week helemaal vol gepland zit. School, werk, autotheorie, lessen, sport en daar komt dan ook nog eens mijn sociaal leven bij én het bloggen. Maar oké, laten we het eens hebben over mijn ontzettend spannende week waar ik echt ontzettend veel heb meegemaakt! Mijn week bestaat grotendeels uit schools, zoals menig ander student. Ik moet toegeven, school vind ik niet erg. Ik doe een opleiding waar ik ontzettend blij mee ben, ik heb leuke vrienden op school en maak altijd ontzettend veel lol. Mijn schooldagen bestaat dan ook uit, serieus les volgen en in de tussenuren (geloof mij, daar heb ik er ontzettend veel van) lijk ik soms wel een kind van weet ik veel met de grootste eigendunk ter wereld. Oké, dat is mijn humor, sommigen vinden het niet grappig maar ik wel. Dan bestaat daarnaast ook nog eens mijn theorie en praktijklessen. Over het algemeen gaat het wel goed op een aantal kleine dingentjes na dat ik bijna een aantal mensen heb aangereden en tegen het verkeer in ben gereden. Oke, dan is er nog sport en werk ik haat het allebei maar ik doe het voor de positieve kanten! Als laatste komt mijn sociaal leven aan bod dat op het moment op een behoorlijk klein pitje staat in verband met alle drukte. Jeetje, wat ze een student toch allemaal niet aan doen?! Oke, ik ping, msn en facebook er natuurlijk op los met mijn best friends forever, maar het feit dat er bijna geen tijd meer is voor het echt afspreken met elkaar, face to face. Jammer maar helaas. Misschien dat we  toch eens een verplichte dag een keer in de zoveel tijd moeten aanschaffen ;). Hoe was jullie week mijn lieve followers, lezers en reactieplaatsers? 

(bron: tumblr)

10 opmerkingen:

 1. Ach, ik denk dat velen deze week herkennen! Ik in ieder geval wel! Haha. hoewel ik niet zo veel tussenuren heb en geen autolessen etc! Haha.

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post! Ik ben blij dat je opleiding zo leuk vind. Ik kan zelf ook niet wachten tot ik eindelijk mag studeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn week was nog saaier dan jouw week ;) Ik heb elke dag geleerd van 9 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds. Met een paar etenspauzes. Met uitzondering van zondag, want toen heb ik de verjaardag van mijn zusje gevierd. Het is niet voor niets geweest, want mijn examen ging wel redelijk denk ik, dus nu op naar de volgende..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk levert het leren wel resultaat! Nog gefeliciteerd met je zusje! Succes met je volgende examens :).

   Verwijderen
 4. Dankjewel voor je lieve reactie!
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n week komt bekend voor. Alleen heb ik geen rijlessen. Ben je al lang bezig met je praktijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Drukke week zeg! Het komt mij wel bekend voor. :'D Ik heb volgende week ook nog eens toetsweek, meh.

  BeantwoordenVerwijderen