woensdag 11 januari 2012

Het ritme is weer terug,

Voor vele klinkt het bekend in de oren als ik zeg dat de vakantie helaas alweer een aantal dagen voorbij is. Scholieren zijn weer op weg naar school en de werkende mensen rijden ook weer op de weg. De rust die er nog in de vakantie was op de wegen, op het station, in de bus, in de trein en noem het maar op is helaas niet meer zo. Het openbaar vervoer zit weer bomvol zodat er soms nog niet eens meer mensen bij in passen, ja de vakantie is dus echt weer begonnen. Maar eerlijk gezegd vind ik het niet eens een probleem. Ik zie mijn schoolvriendinnen en vrienden weer, ik heb weer een dagelijks ritme en ik heb weer bezigheden. Vooral het dagelijks ritme zie ik als een must. Je pakt niet zomaar even een snoepje omdat je, je eigen verveeld. Geld stroomt niet meer door het gat van je hand omdat je maar iets te doen wilt hebben en dan maar gaat shoppen. Nee, nu zit iedereen weer bij zijn of haar neus in de boeken leerstof op te nemen. Zie het eigenlijk maar zo, zie alles maar als een begin voor de toekomst wat je hersenen qua leerstof allemaal opnemen en dat het iedereen hopelijk op een succesvolle toekomst zal trakteren. 
(Bron: weheartit.com)

14 opmerkingen:

 1. leuk artikel ik heb vandaag ook weer een nieuw artikel gepost
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geschreven zeg! Haha, het heeft inderdaad vele voordelen dat je weer in het normale ritme zit! Haha.

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook altijd blij als ik terug in mijn ritme ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat leuk geschreven :)

  ps: morgen staat mijn give away online, zeker even een kijkje nemen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De stress is vervelend, maar heel goed dat je ook de leuke kanten van 'back to school' ziet. Wederom een leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahah, echt +10 alleen al voor dat plaatje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha 1 klein foutje. De vakantie is niet begonnen, juist geƫindigd. Ik vreet me anders suf tijdens het leren. Mijn bureau ligt niet alleen vol met boeken, pennen en notities, maar ook met snoeppapiertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha dat plaatje is echt briljant!

  Oh zou jij trouwens deze 5 vragen ( http://www.surveymonkey.com/s/KTP8JZQ) voor een vriend van mij willen invullen over je blog? Hij houdt zijn scriptie over bloggen op het gebied van o.a. fashion&lifestyle (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die afbeelding. :') Uch, haat aan het ritme, vervelend om weer naar school te moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha leuk!
  Ik volg je, leuke blog enzo!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen