maandag 30 januari 2012

Maandag #3

Het is vandaag weer maandag en dat betekend een persoonlijk bericht over wat ik afgelopen week heb gedaan! Ik moet bekennen dat ik vrij weinig heb gedaan omdat ik echt toe was aan rust door alle drukte door school etc. Ik had namelijk een weekje vrij, hoe heerlijk is dat?!

Ondertussen weten jullie waarschijnlijk wel dat mijn weken voornamelijk uit school, werk, sport, auto theorie en het lessen ervan bestaat. Het lijkt mij dan ook een beetje overbodig om dit met jullie te bespreken want zo boeiend gaat het er niet aan toe ;)! School is afgelopen week niet van toepassing geweest en dat zal de komende weken ook niet meer zijn! Vanaf volgende week ga ik een aantal weken op stage dus daar krijgen jullie dan heerlijk geklets over te horen ;).

Zoals ik dus al vertelde, ik heb vrij weinig gedaan. Het is gewoon heerlijk om een weekje rust te houden als je een drukke periode achter de rug heb gehad! Natuurlijk heb ik ook wel wat leuke dingen gedaan! Ik ben met een aantal vriendinnen de stad in gegaan om in de middag te gaan lunchen en om daarna op jacht te gaan voor een carnavalspak! Na veel wikken en wegen en het passen van allerlei pakken is mijn keus gevallen op het bijenkoninginnen pak! Het is een ontzettend leuk pakje dat vrolijk staat! In de avond ben ik nog met mijn vriendinnen ergens gaan uit eten waar we ook heerlijk hebben gegeten!

Mijn week was verder niet zo heel erg boeiend maar dat maakt ook niet zo heel veel uit. Hoe was jullie week?


(Bron: Tumblr)

(Ik wil ook nog even tegen jullie zeggen dat het mij dus is opgevallen dat iedereen ongeveer wel dezelfde mening heeft over reacties geven (zie vorige post)! Ik denk dat het onderwerp over reacties geven best vaker aan de orde mag komen. Opbouwende reacties of reacties met inhoud zijn namelijk veel leuker en beter om te krijgen dan simpele. Maar met simpele is natuurlijk ook niet altijd iets mis, soms kan je gewoon geen langer antwoord geven of iets dergelijks.)

12 opmerkingen:

 1. Het is ook erg fijn om een weekje rust te nemen! en ontzettend leuk dat je aan stage gaat beginnen zeg! zelf doe ik niet aan carnaval maar het klinkt wel erg leuk!

  En over reactie's je hebt helemaal gelijk1 ik krijg erg vaak reactie's met wat leuk en die dingen. maar nu ik een artikel over school heb hoop ik ook dat er wat (inhoudelijke) reactie's komen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha net nadat ik een reactie had gegeven op je vorige bericht over reacties zetten, kreeg ik op mijn eigen blog een reactie met daarin de vraag waar ik 'die sweater' gekocht had, maar het was overduidelijk niet mijn sweater, maar gewoon een random plaatje van weheartit. Ik moest gelijk aan jou denken!

  Even on topic, ik vind zo'n hele week chillen en niks doen ook echt heerlijk! Uitslapen, films kijken, tijdschriften lezen, een keertje naar de stad gaat etc. Echt enorm fijn om een weekje helemaal niks nuttig te doen na een drukke periode.
  Ik ga vandaag naar de stad en hoop om daar iets leuks voor carnaval tegen te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ach dat soort reacties blijf je waarschijnlijk toch wel houden dus je kan er denk ik maar het beste over heen kijken :). Veel plezier in de stad! Ik hoop dat je ook iets leuks voor carnaval tegen komt!

   Verwijderen
 3. Lekker zo'n weekje vrij! Ik hoop dat je het erg naar je zin gaat krijgen op stage. Carnaval, leuk! Ik wil het zelf ook graag een keer vieren, maar helaas woon ik in het noorden en vieren wij het niet. Naar het zuiden gaan lukt niet, omdat ik dan geen vakantie heb. Maar misschien, als ik volgens jaar op kamers ga in Tilburg dat ik het eindelijk een keer kan vieren! In elk geval veel plezier, misschien kun je hier wat foto;'s posten na afloop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat je in het noorden woont, carnaval is namelijk hartstikke leuk! Maar zoals je zelf al zegt, misschien kan je volgend jaar carnavallen! Dankje :). Ik weet nog niet of ik foto's ga plaatsen aangezien ik niet echt graag met mijn gezicht op mijn blog kom om het zo maar te zeggen. Maar misschien kan ik wel iets anders bedenken :).

   Verwijderen
 4. Heerlijk vrij. Carnaval lijkt me echt super, ik heb één keer gekeken maar wil zeker een keer zelf meedoen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oja, dat is waar ook, carnaval is al bijna ;)
  Ik woonde eerst dicht bij Den Haag, en daar
  werd het dus ook wel gevierd, alleen ik woon dus
  ook in het Noorden en daar doen ze er helemaal
  niets aan.. Wel jammer, ik miste het vooral toen ik klein
  was.
  Bedankt voor je reactie, ik heb zelf de Marco Polo,
  ben er verslaafd aan :D.
  En over je vorige post, het is inderdaad waar dat veel mensen niet eens
  de moeite nemen om naar iets te kijken of te lezen, dat vind ik ook wel jammer, maar het zij zo!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier met carnaval, vroeger op de basisschool deden wij ook aan carnaval vond dat altijd echt geweldig!
  Geniet ervan!
  xxx

  Doe je ook mee aan mijn winactie?
  http://lifeofberrie.blogspot.com/2012/01/win-sleek-ppq-palette.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lekker dat je een weekje vrij had!
  zou ik ook wel willen hihi.
  En carnaval.. ja dat is toch wel gaaf.
  Ik woon zelf in Zuid-Holland en daar word het nou niet echt gedaan.
  wat ik wel heel jammer vind..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn week was boring, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik volg je volg je terug x beautylips.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lekker dat je vrij had! Lijkt me ook wel wat ;)

  BeantwoordenVerwijderen