zaterdag 7 januari 2012

Een tag om deze blogger wat meer te leren kennen,

Ik was via google opzoek naar een TAG waardoor jullie een beter beeld van mij zouden krijgen. Na een tijdje zoeken kwam ik deze TAG tegen en het leek mij wel leuk om deze voor jullie in te vullen. Ga rustig zitten (je zit waarschijnlijk al), pak een glas drinken en laat je ogen over het scherm glijden om meer over mij te weten te komen (als het jullie boeid ;)). 

Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik word blij van mijn familieleden die dicht bij mij staan zoals mijn ouders, broer en opa’s en oma’s. Ik kan altijd bij ze terecht en ik kan ook altijd veel plezier met ze beleven. Verder word ik blij van mijn vrienden en vriendinnen. Ik kan real serious things met ze bespreken, mijn geheimen met ze delen maar ook echt ontzettend veel plezier met ze beleven! Het is ontelbaar hoe vaak dat de tranen bij ons over de wangen hebben gelopen van het lachen. Maar natuurlijk word ik ook heel erg blij van mijn hond! Ik zou echt niet weten wat ik zonder mijn lieverd zou moeten!


Van welke make-up producten word je blij?
Ik kan van verschillende make-up producten blij worden zolang ze maar goed werken en waar maken wat er wordt beweerd. Maar ik wordt toch wel het meest blij van mascara, oogpotlood en eyeliner omdat dat de producten zijn die ik dagelijks gebruik.


Van welke film word je blij?
Tja, dit is beetje een lastige aangezien ik ontzettend veel films kijk! Ik hou ervan om op de bank te liggen met een fleece deken over mij heen om dan te genieten van een film! Ik heb dus niet een film waar ik blij van word maar meerdere! Zo kan ik blij worden van Grease, Burlesque, The Propospal en ga zo maar door! 
Van welke muziek word je blij?
Oh jeetje, dit is ook weer een lastige! Ik kan van vrijwel alle muziek genieten op dubstep en kerkmuziek na. Ik kan blij worden van de muziek van Nirvana, Elvis Presley, Janis Martin, Rihanna, Beyonce, Led Zeppelin, Usher, Eminem en ga zo maar door! Een lied moet mij gewoon aanstaan en ik moet het een mooi/leuk lied vinden en dat maakt mij dan al blij!Van welke internet site word je blij?
Ik word blij van verschillende sites! Zo word ik blij van blogger omdat ik daarmee blog, andere blogs kan lezen en erop kan reageren! Ook word ik blij van soical networks omdat ik daar contact met mijn vrienden mee kan houden en stiekem ook wel een beetje om bij andere mensen in het ‘leven’ te spieken ;). Ook kan ik blij worden van Tumblr door de afbeeldingen die erop rond zweven!


Van welk eten word je blij?
Het ligt eraan in welke mood ik mij eigen bevind. Ik kan al blij worden van gewoon normaal lekker avond eten als ik in een normale of leuke bui ben. Maar in een mood waarbij ik mij eigen verveel kan ik blij worden van chocolade, taart, cupcakes, koek en chips. Maar natuurlijk word ik ook blij van ander soort eten! Zoals lasagna, spaghetti, (zelf gemaakte)frieten, balkenbrij (dit zal vrijwel bijna niemand kennen, maar het is Brabants en eigenlijk iets van vroeger) en noem maar op eigenlijk! Maar het nadeel is dat ik van de meeste ‘slechte’ voeding blij word haha. Van welke momenten word je blij?
Ik kan veel momenten blij worden, van een klein of groot moment. Zoals het moment dat mijn hond bij mij komt liggen of dat ik bijvoorbeeld een knuffel van mijn ouders krijg. Ook word ik blij van de momenten dat ik bij mijn vriendinnen ben omdat dat altijd heel erg gezellig is! Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Tja, welke eigenschap… Dit vind ik eigenlijk altijd zo moeilijk om over te beslissen. Maar dan denk ik toch wel met de eigenschap dat ik altijd voor iedereen klaar sta. Ik sta klaar voor mijn beste vriendin maar ook voor mijn ergste vijand. Ik vind het fijn als ik iemand kan helpen met iets wat maar een klein ding is of iets wat heel groot is. Ook ben ik blij met de eigenschap dat vrijwel altijd vrolijk ben!Van welke hobby word je blij? 
Shoppen! Ik ben dol op shoppen! Al heb ik maar even vrije tijd dan duik ik het liefst de stad in om mijn gat in mijn hand alleen maar groter te laten worden! Het liefst trakteer ik mij eigen dan ook op duurdere aankopen zoals een paar Uggs of een mooi sieraad!

Ik hoop dat jullie mij zo weer een beetje beter kennen! Wil je misschien nog meer over mij weten dan kan je natuurlijk altijd een reactie achterlaten of een mailtje sturen naar crystalles@hotmail.nl :)! 

(Bron afbeeldingen: Tumblr)

11 opmerkingen: