vrijdag 27 januari 2012

Ik ben getagd!

Eerder deze dagen kreeg ik een berichtje van homesweetness dat zij mij heeft getagd. Ik vind het erg leuk dat ik deze tag heb gekregen dus bedankt hiervoor!
De regels van de tag zijn:
1. Plaats de regels van de tag op je blog.
2. Iedereen die wordt getagged moet 11 dingen over zichzelf vertellen.
3. Beantwoord de 11 vragen die de persoon die je heeft getagd heeft gevraagd en verzin zelf ook 11 vragen.
4. Je moet de tag doorgeven aan 11 anderen.
5. Ga naar de blog van de getagde personen en laat ze weten dat je ze hebt getagd.
6. Je mag niet iemand taggen die deze tag al heeft gekregen (gaat moeilijk worden).
7. Geen trucjes bij het taggen zoals: ik tag iedereen die dit leest.
Benieuwd naar de elf dingen die ik over mezelf vertel en de vragen die ik heb gekregen plus mijn antwoorden erop? Lees dan verder!

Elf dingen over mezelf:
1. Ik ben altijd in staat om andere te helpen met problemen of wat dan ook. Het maakt mij dan niet uit of je mijn beste vriendin bent of mijn grootste vijand maar als iemand mij nodig heeft ben ik er voor die gene.
2. Ik hou ervan om cupcakes, koekjes en noem alle andere lekkernijen maar op, om te maken. Helaas heb ik niet zoveel tijd om dit te doen en komt het dus ook maar zelden voor.
3. Ik ben dol op het lezen van een goed boek, maar helaas heb ik net zoals bij punt twee hier te weinig tijd voor.
4. Als ik iets zie wat ik leuk vind koop ik het vaak gelijk zonder er bij na te denken. Het maakt mij dan ook vaak niet uit hoe duur iets is zolang ik het geld maar heb.
5. Ik zeg vaak dingen over school wat ik toch niet waar maak. Als ik zeg dat ik ga leren doe ik het vaak niet omdat ik er gewoon weg geen zin in heb en bij mezelf denk dat ik het toch wel haal.
6. Ik ben áltijd te vroeg voor afspraken of wat dan ook. Soms ben ik gewoon al een halfuur eerder omdat ik anders bang ben dat ik te laat kom.
7. Ik slaap nog steeds met een knuffel.
8. Winnie the Pooh is mijn favoriete Disney figuur sinds altijd. Ik kan er geen genoeg van krijgen!
9. Ik ben echt ontzettend verwend! Ik krijg en mag zowat alles maar er is helaas een ding wat ik niet mag. Maar ik weet zeker dat ik het binnenkort wel ga mogen :).
10. Ik ben dol op bling! Of het nou sieraden, kleding of schoenen zijn iets waar bling op zit en het is in het geheel mooi dan moet ik het hebben.
11. Ik probeer altijd goed na te denken als ik een artikel voor mijn blog heb geschreven of ik het ook werkelijk wil posten. Ik wil namelijk geen random blog worden zoals vele anderen (niet aanvallend bedoeld, ik vind ze namelijk wel leuk om te lezen).

(Bron: Tumblr)

De vragen van homesweetness:
1. Heb je wel eens een berg beklommen?:

Nee, ik heb dit echt nog nooit gedaan! Eerlijk gezegd wil ik dit ook nooit doen.
2. Als je een taal uit mocht kiezen op school, welke zou dat zijn?:
Bij mijn op school krijgen wij helaas geen les in talen maar als dat wel het geval zou zijn, dan kies ik voor Engels. Hier kies ik voor omdat mijn Engels niet zo goed is en het mij toch wel fijn lijkt als ik het vloeiend kan spreken.
3. Je favoriete drankje?:
Mijn favoriete drankje zonder alcohol is absoluut appelsap. Het drankje met alcohol wat mijn favoriet is, is dan toch wel een raketje!
4. Zou je liever een blok zeep of een flesje afwasmiddel opeten/opdrinken?:
Dan kies ik voor een blok zeep! Hier kan je namelijk nog altijd iets van curry of appelmoes overheen doen!
5. Uitgaan of bankhangen?:
Ik vind het allebei leuk en fijn om te doen, dus hier kan ik helaas geen keus over maken.
6. Wat is je favoriete nude nagellakje?:
Telt een french manicure ook? Dan kies ik daar voor.
7. Welk cijfer geef je, je figuur?:
Hmm, dit vind ik een moeilijke vraag, maar na wikken en wegen kies ik voor een 6,6.
8. Je guilty pleasure, wat eten betreft (iets ongezonds, wat eet je vaak)?:
Dan komt het antwoord denk ik al snel op frieten uit. Dit eten wij namelijk een keer in de week en voor de rest eten wij wel (redelijk) gezonde dingen.
9. Bij welke supermarkt doe jij/je ouders het liefst boodschappen?:
De Em-té vinden mijn ouders het fijnst. Ik kies zelf liever voor de Jumbo omdat je hier veel meer keuze en aparter spul hebt!
10. Frans of Duits?:
Moeilijk! Duits is (geloof ik) de tweede wereld taal dus het zou wel een fijne toevoeging zijn! Maar Frans is een mooie en romantische taal. Ik ga dan toch wel voor het praktische en kies dan Duits.
11. Ben je gelovig? Zo ja, welke religie, zo nee, waarom niet? Behalve de reden van: Ik ben niet zo opgevoed:
Ik ben Katholiek. Ik ben namelijk gedoopt en heb mijn eerste communie gedaan. Ik doe enkel helemaal niets met het geloof net zoals mijn hele familie. Het dopen en je communie doen hoort eigenlijk gewoon een beetje bij familie maar dan zonder religieuze reden. Het geloof interesseert mij eigenlijk ook helemaal niets en geloof er geen snars van.

Conclusie:

Ik vond het een erg leuke tag om te doen! Het is ook nog eens mooi meegenomen dat mijn followers mij zo ook weer een beetje beter hebben leren kennen! Helaas breek ik regel 4, vrijwel omdat ik geen tot weinig mensen kon vinden die nog niet getagd zijn.
(Bron: Tumblr)

8 opmerkingen:

 1. Ah wat een leuke tag, leuk om te lezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen! Ik ben ook groot fan van winnie the pooh (A) heb hem altijd al leuk gevonden (ook al ben ik bijna 23) Poeh beer blijft leuk :D "Malle ouwe beer"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ingevuld! :D

  Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! =D
  Ik ben zelf ook getagd en inderdaad, ik vond het ook erg moeilijk om mensen te vinden omdat vrijwel iedereen hem al had..

  BeantwoordenVerwijderen