maandag 27 augustus 2012

Sorry en een update.

Sorry!

Het spijt me dat ik een aantal dagen niets gepost heb. Hier heb ik overigens dit keer wel een reden voor. Ik ben het hele weekend misselijk geweest en had constant buikpijn (waarschijnlijk de ergste menstruatie van dit jaar tot nu toe). Ik heb dan ook rustig aan gedaan zo ver het kon omdat ik ook nog eens een verjaardag had.

Update.

Vanaf morgen start school weer voor mij. Dat betekend dat dit mijn laatste half jaartje echt op school is en ik dan anderhalf jaar hard aan de bak kan op verschillende stage adressen. Ik zal dan ook hoogst waarschijnlijk vanaf morgen minder/onregelmatiger posten dan anders omdat ik lange dagen moet gaan maken. En voor mij gaat school toch wel voor. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Maar ik probeer wel gewoon zo vaak mogelijk iets voor jullie te schrijven.

Hoe gaat het met jullie?


Bron: Tumblr

5 opmerkingen:

 1. Tuurlijk gaat school voor! Begrijpen we allemaal. Veel succes met school, ik heb lekker nog een weekje vakantie ;)
  Ik blijf je blog regelmatig bezoeken! Of er nu vaak een post komt of niet, dan zoek ik wel wat terug naar oude postjes c:
  Nog veel succes :) En met mij gaat alles goed, tnx :D
  Kus. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, wat een lief hondje! En ja, tuurlijk gaat school voor. Succes op school!

  Wil jij kans maken op een Sans-Online voucher t.w.v. €25? Doe dan snel mee met mijn winactie en wie weet word jij de gelukkige winnaar!

  XO

  www.newfashionlifestyle.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. School gaat voor, dat snap ik. Veel succes met school en alles, keep up the good work! En ohja, vervelend hé, buikpijn.. :S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend van dit weekend! Hoop dat je je beter voelt :) Post lekker wanneer je wil, succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Get well soon honey! En Succes met school!
  Kuss.

  BeantwoordenVerwijderen