dinsdag 3 juli 2012

Wishlist.


Iedereen heeft wel een wishlist. Bij de een staat er van alles op, de ander heeft het weer beperkt tot alleen beauty en ga zo maar door. Zo heb ik natuurlijk ook mijn wensen zowel over spullen, beauty en fashion als wensen die ik in mijn leven wil hebben. En laat ik al deze wensen met uitleg dan ook graag met jullie delen!


1. Ugg Australia ‘Womens Lucianna’: Ik ben dol op uggs, en kan er geen genoeg van krijgen! Ik zocht nog casual sleehakken en zag deze perfecte schoenen! Ik zag ze wel op de site dus ik hoop dat ze deze al in Nederland hebben.

2. Liefde: Liefde, ik krijg het genoeg van mijn familie en vrienden. Maar het wordt tijd dat ik de liefde nu op een andere manier ga leren kennen als in de zin van een relatie. Ik droom er nog steeds van om een leuke jongen tegen te komen en ik hoop dan ook dat dit snel gebeurd…

3. Ugg Australia ‘Classic Short’: Ik wil deze uggs gewoon hebben omdat ze perfect bij mijn andere uggs passen. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik een beetje een kleine ugg verslaving heb aangezien ik op het moment al negen paar heb…

4. Camera: De camera die ik nu heb is al zo’n 5 á 6 jaar oud. Ondanks dat ie het nog goed doet ben ik toch toe aan een nieuwe met meer megapixels en meer functies. Ik zit erg te twijfelen tussen een spiegelreflexcamera (instapmodel) of een compact camera. Dus als iemand tips heeft laat het mij alsjeblieft weten!

5. Rijkdom: Ik wil rijkdom in mijn leven. Hierbij bedoel ik het niet in de zin van miljonair zijn (al zou dat natuurlijk niet verkeerd zijn mocht het mij overkomen) maar in de zin van ervaringen, doelen behalen en een gelukkig leven lijden.

6. Behalen van diploma’s: Ik wil mijn studie afmaken en hiermee verder studeren. Ik wil dan eigenlijk ook zoveel mogelijk diploma’s en certificaten behalen om zeker te zijn van een baan in de toekomst. Maar ook om mijn wijsheid te vergroten. 

Wat staat er op jouw wishlist?

10 opmerkingen:

 1. Leuke post !

  Ik ben het voor 100% met je eens !

  goed van je dat je, je diploma' s er ook bij heb gezet maar dat gaat zeker goed komen !

  Liefs,

  Janice

  http://the-fashion-milkshake.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat is een mooi zeg! Wist niet dat Uggs ook sleehakken verkocht!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke wishslist. ik vind het erg leuk uitgewerkt :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post!Ik wil ook graag de Uggs!x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist, en die eerste paar uggs zijn hele mooi!
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist!
  Als ik jou was zou ik echt sparen voor een spiegelreflexcamera. Kost wat meer maar daar ben je uiteindelijk veel blijer mee. Oké, het is niet ideaal om mee te nemen, maar de mooie foto's zijn het zeker waard! En ook een voordeel dat je gewoon andere lenzen kunt uitproberen om de mooiste foto's te maken. Ik verkies zelf een spiegelreflexcamera echt boven een compact camera (laat je niet verleiden boven de 8 megapixel maakt het echt weinig uit en zijn de foto's met een spiegelreflexcamera gewoon mooier dan die van een compact camera, zelfs als die meer megapixel heeft).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist! Ik heb zelf een spiegelreflexcamera (canon eos 550D) en ben er nog elke dag blij mee. Ik zou dus voor een spiegelreflex gaan. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke wishlist! Zelf staat een spiegelreflex ook op mijn lijstje, alleen houd de prijs me een beetje tegen. Ik vraag er één voor mijn verjaardag op 4 Augustus :)

  Liefs xo, Maxime
  http://maximesieta.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke wishlist. Ik wil ook heel erg graag zo'n grote zwarte spiegelreflexcamera. Maar die zijn erg duur, haha. Ik heb nu ook een goeie digitale camera maar k vind die gewoon leuker en fijner. Haha, :)

  PS, follow for follow? http://lavenderbuffalo.blogspot.nl/ (bij bloglovin)

  BeantwoordenVerwijderen