dinsdag 10 juli 2012

Tol.


Vermoeidheid is soms erger dan men denkt. Vermoeidheid kan ook zijn tol eisen. Op dit moment heb ik het idee dat ik dat ervaar, dat het even boven mijn petje allemaal gaat. Ik wil niemand teleurstellen en ben daarom steeds druk in de weer om voor een ander van alles te doen, daarbij komt ook nog mijn verplichtingen zoals werkdagen van minimaal 8 uur die wel eens op kunnen lopen tot 13 uur… Daar bij komt er ook nog lichte stress om het hoekje kijken. En dat ik de laatste twee maanden slecht slaapt speelt ook een rol.

Zoals ik zondag vertelde zouden jullie vanaf gister weer normale artikelen kunnen verwachten en zou ik jullie blogs bekijken. Maar mijn mentaal en fysiek lukt dit nu even niet om dingen te bedenken en mij eigen te kunnen concentreren.

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, maar mijn gezondheid gaat even voor. Ik heb even een paar dagen nodig om weer op kracht te komen. 


Bron: Tumblr.

6 opmerkingen:

 1. Je gezondheid gaat altijd voor. Goed dat je dat beseft. Neem inderdaad de tijd om even bij te komen, we zien je artikeltjes vanzelf wel weer verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tuurlijk gaat je gezondheid voor! geniet lekker van wat rust :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk gaat je gezondheid voor! heel veel sterkte!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad: je gezondheid gaat ALTIJD voor! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke quote (die van legend says) en die man ziet er ook niet verkeerd uit nee! Geniet van je rust!

  XO

  http://newfashionlifestyle.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad, gewoon even rustig aan doen! Sterkte meid. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen