vrijdag 27 juli 2012

Dag in de vakantie.


Met een luide geeuw en met mijn handen die ik in mijn ogen laat wrijven wordt ik iedere ochtend om stipt 07:30 wakker. Het liefst blijf ik in mijn heerlijk liggend bed, dat het lekkerst ligt op de dagen waar je niet kan blijven liggen. Als ik dan net weer begin in te dommelen wordt ik weer ruw uit mijn ‘dommeltijd’ gerukt door mijn moeder die onder aan de trap staat te schreeuwen dat ik er toch echt uit moet.

Met veel moeite stap ik dan ook uit bed, gelijk mijn pantoffels in. Slof slof, is het gene wat je hoort zodra ik begin te lopen. Op de trap hoor je nog een aantal keer een schuif geluid omdat ik nog voor de helft niets zie en half van de trap af donder. Nog bedankt pa en ma, voor het laten plaatsen van een houten trap die fucking glad is. Maar ach, ik kan niet alles mee hebben toch? Snel een ontbijtje naar binnen werken, wassen en omkleden en gaan met die banaan naar het werk! Hallo werkdag die kan variĆ«ren van 8 tot 13 uur. En dat terwijl het allemaal zo’n lekker weertje is waar ik niet van kan genieten… 


Bron: Tumblr

8 opmerkingen:

 1. Van alleen maar in de zon liggen kun je je rekeningen niet betalen, zo moet je het ook maar zien. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt altijd wel balen als je moet werken.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, echt balen als je moet werken als het nu juist zo'n heerlijk weer is! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahw idd echt balen zeg! Maar hey.. van die centen kan je toch maar mooi weer gaan shoppen! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat leuk geschreven. Toch wel erg, werken werken werken... Maar ja, dat moet ook gebeuren.
  Kus. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk geschreven, wel balen, niet het fijnste weer om te werken! Maar als je loon hebt denk je er weer anders over, dat heb ik tenminste wel hahaa.
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen