zondag 6 november 2011

Winkel frustratie,

Ik frustreer mij eigen om de collecties van bijna álle kleding winkels. Ik zet een stap in een winkel en ik kom meestal al gelijk tot de ontdekking of er iets binnen hangt wat mij bevalt of juist niet, en tegenwoordig in het speciaal. Haast alle winkels hebben dezelfde oerlelijke kleding en het is voor mij dan ook een hele opgave om ook maar iets moois te vinden. Mijn frustratie word alleen maar meer aangewakkerd nu ik naar de nieuwe artikelen kijk die in de online shop zijn beland van een welbekende modeketen waar 99% van de bevolking wel binnen loopt en godverdomme wat een oerlelijke dingen. Het lijkt wel alsof ze gordijnen uit een kinderkamer hebben geplukt en daar kleding van hebben gemaakt. Kom op, wie draagt er nu deze oerlelijke dingen? Maar oke, het is natuurlijk niet alleen bij deze winkel dat heb ik dus ook bij meerder ‘budget winkels’ waardoor ik nu dus eigenlijk gedwongen ben om naar de duurdere winkels te gaan omdat ze daar eerder mijn smaak qua kleding hebben en dat ook nog niet eens altijd! Door dit soort dingen kom ik zo chagrijnig als … weet ik veel wat de stad uit zonder ook maar iets te kopen en als ik met legen handen thuis kom maakt mij dat al chagrijnig, dus dan ben ik dubbel zo chagrijnig. 

11 opmerkingen:

 1. leuke post, ik snap je!
  elkaar volgen?
  ik volg jou!'
  x lifeoflonneke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken mezelf hier wel wat in, haha. Ik hou van winkelen, maar sommige winkels bederven die pret.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uh. Bijna al mijn kleding komt uit die 'welbekende modeketen'.. Ik kan wel leuke dingen vinden hoor, niet bij alle winkels maar er hangt genoeg leuks !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt herkenbaar haha! Mooi geschreven x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar!
  ik koop nu nog zelde kleding die ik echt mooi vind!
  alles blijft ook hetzelfde en het word niet vernieuwd. erg jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg herkenbaar! Heb je net zo'n zin om te gaan winkelen en dan kom je thuis met lege handen... flink baalmomentje dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt ech héél herkenbaar. Ik koop eigenlijk nog maar zelden mijn kleding gewoon in de winkel. Kies meestal voor kleding van Ebay of Etsy :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe ook altijd heel lang over winkelen omdat ik goed zoek naar kleding, meestal vind ik wel 1 of 2 dingen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha zo herkendbaar! Ik sta soms echt met me mond open en denk jahoor wie loopt daar nou iin?? maarja iedereen zijn eigen smaak:P leuke blog heb je

  BeantwoordenVerwijderen