donderdag 3 november 2011

Het weer is geen weer meer,

Het is alweer enige tijd geleden dat ik ook maar op mijn blog heb gezeten, maar met zeeën van tijd vond ik dat het er toch maar weer van moest komen. Maar natuurlijk heb ik het ook weer druk gehad met het o zo bekende school probleem en het vele leuke dingen doen. En na dit alles heb ik wel een aantal dagen vrij verdiend en dat heb ik dan ook! Ik voel jullie jaloezie al ten boven komen… Nee oke, dat van de jaloezie is een grapje. Weet je, de herfst naar de winter schakeling heb ik altijd mooi gevonden alleen is het nu helemaal verneukt. Herfst is geen herfst meer, winter is geen winter meer, lente is geen lente meer en zomer is geen zomer meer. Ik kon en kan nog steeds altijd zo genieten van de kleurveranderingen van de bladeren van groen naar bruin, rood, geel en oranje. Maar dit gebeurt nu gewoon allemaal veel te laat. Ik zie in de omgeving hier nog gewoon zo ontzettend veel bomen met groene bladeren (terwijl normaal de bladeren eigenlijk al groten deels op de grond horen te liggen) en dat hoort zo helemaal niet te zijn. Nouja, het weer… dat kan voor mij dus altijd een gespreksonderwerp zijn want daar heb ik altijd over te klagen. Maar ach, wie niet? 

5 opmerkingen:

 1. Hier vallen de bladeren allemaal van de bomen, haha.
  Maar inderdaad, deze zomer was geen echte zomer ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. idd, dat vind ik nou ook. Deze week zijn er dan ineens heeel erg veel bladeren ineens verkleurd & van de bomen gevallen.

  leuke blog, volg je terug?

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd onze tuin ligt ook helemaal vol met bladeren!
  Ik volg je volg je me terug?
  awonderfulldream.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad! Op school stond ook een vet mooie boom vol met rode en gele bladeren. Ik wou er de volgende dag een foto van maken maar de dag erna dus waren de bladeren er alweer vanaf..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal gelijk heb je!
  De zomer viel echt tegen..
  x

  BeantwoordenVerwijderen