zondag 20 november 2011

Tijd,

Op het ene moment heb je zeeën van tijd en weet je niet wat je met al die tijd aan moet en op het andere moment heb je geen tijd en kom je zelfs te kort. Te tijd staat je of tegen of het gunt je het geluk. Zo heeft de tijd mij deze afgelopen week totaal geen geluk geschonken zoals jullie misschien vast  hebben gemerkt. Ik was de hele week bijna iedere dag, gemiddeld wel elf uur van huis weg en dat sloopt je, nouja ieder geval het sloopt mij. Ik kwam thuis, at, keek even televisie en om half negen lag ik alweer met mijn hoofd op mijn heerlijk zachte donzige kussen met mijn ogen gesloten. Ik had geen tijd meer om te socalizen, mijn blog bij te houden en om ook maar leuke dingen te doen en door alle drukte ben ik tot mijn spijt en verdriet ook nog eens de collectie van Versace voor H&M vergeten waardoor ik helemaal niets heb kunnen bemachtigen! Ik vind het echt heel jammer dat ik niks van de collectie heb kunnen kopen maar eerlijk is eerlijk, ik heb toch weer mooi geld bespaard erop! Maar nu verder over hoe ik mij eigen voelde deze week en dat was dus gewoon ronduit kut. Mijn energie was op, weg, gewoon helemaal verdwenen. Maar natuurlijk is er altijd een lichtpunt in het duister, het weekend én dat het op school nu veel rustiger word en ik voor alles weer tijd heb! Binnenkort kunnen jullie dus gewoon weer regelmatig een stukje verwachten. 

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je nu iets meer tijd krijgt. Het is zo vervelend als je veel moet doen en alles in een dag moet ''proppen.'' Ik kijk alweer uit naar je nieuwe stukjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeah, fijn! Ik baal dat een dag zo kort is, ghehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog heb je! Echt irritant dat een dag vaak snel voorbij is.. Trouwens je kan altijd nog op marktplaats kijken. Daar staan heel veel artikelen van Versace for H&M op.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen