donderdag 10 november 2011

Dierenleed,

Dieren, ik hou van dieren zoals een groot deel van de bevolking. Ze geven liefde, er is altijd iemand die op je wacht als je thuis komt en komen heerlijk knus bij je liggen. Bijna niemand zou het in zijn of haar hoofd halen of er ook maar een seconde aan denken om een dier iets aan te doen maar zoals ik al zij, bijna niemand. Ik verafschuw de mensen die dieren pijn doen, ze mishandelen en ze pijnlijk laten sterven. Ik kan wel janken bij de gedachten dat er nu op verschillende plekken in de wereld een dier word mishandeld. Je moet wel heel gestoord zijn als je zoiets kan doen als je in de lieve ogen van een dier kijkt, die je smekend aankijken om ze niets aan te doen en je hand langs een donzige vacht gaat dat de dieren warm houd. Je moet wel heel gewelddadig, moordlustig, gestoord, gevoelloos en vooral een monster zijn als je dan alsnog de dieren iets kan aandoen. Dieren zijn vaak nog kwetsbaarder dan een mens, en sommige mensen kunnen al niet veel hebben laat staan dan een dier… Wie niet goed is voor een dier, is niet goed voor een mens. 

8 opmerkingen:

 1. Vind ik ook een verschrikkelijk idee, bah.

  antw. op je comment: Die lange sjaals zijn ook zeker niet mijn ding, haha.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi artikel heb je geschreven zeg.
  ik vind het zo erg voor die dieren...

  xx ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geschreven!
  Leuke blog, ik volg je! Volg je me terug? ♥
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben vegetariƫr, simpelweg om een van de redenen dat ik ook tegen dierenleed ben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan er ook niet tegen dat sommige mensen dieren mishandelen! Ben een grote dierenvriend. Leuk stukje trouwens. xx My

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan er absoluut niet tegen als mensen dieren mishandelen. Ik vind het ook zo zielig als mensen bijvoorbeeld hun hond slaan. Je kunt je hond ook op een andere manier straffen maar geweldig gebruiken is zo kansloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dieren geven inderdaad heel veel liefde. Ik vind het zo erg dat sommige mensen zo dom zijn om dieren te mishandelen, bah. Als je van die zielige beelden op tv ziet, echt om te huilen. Mooi geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen