vrijdag 14 oktober 2011

Reizen,

Het is nu bijna half zeven en ik zit al weer klaar om naar school te gaan. Ja, helaas ik moet een uur tot anderhalf uur reizen en geloof mij dat is een hele verschrikking. Ook al ben je vroeg uit, dan heb je nog steeds het ongeluk dat je alsnog laat thuis bent en vooral als je net je bus mist en je een uur moet wachten. De busregeling is ronduit kut. Maar oke, ik heb het er wel voor over aangezien ik ontzettend blij ben met de opleiding die ik doe en het daar het dichtst bij is. Nog een half jaar en dan zit ik nooit meer met het gedoe van de bussen, thank god. Want dan heb ik eindelijk een rijbewijs en een auto! Nouja, dat hoop ik dan ;).

4 opmerkingen:

 1. Ik hoop het ook voor je. Ik mag zelf niet autorijden omdat ik niet goed diepte kan waarnemen. Dus ik ben de rest van mijn leven afhankelijk van openbaar vervoer, mijn fiets en behulpzame vrienden en familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop het ook voor je! Ik heb met je te doen.
  Het is echt kut als je een bus mist! Ik had hem laatst ook gemist, ik was één minuutje te laat en zag hem voor mijn neus wegrijden omdat ik aan de verkeerde kant stond. Dom van me. Kon ik weer 59 minuten wachten! :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hoop het voor je!
  woow een uur is echt heel erg veel zeg. :O

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop het ook voor jou
  je eigen rijbewijs lijkt me echt zo fijn!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen