dinsdag 11 oktober 2011

Positief,

Het valt me op dat ik eigenlijk best vaak redelijk negatief blog. De ene keer over het weer, dan weer over huiswerk of over hyves dus vandaar dat ik dat dus een keer niet ga doen. Misschien dat ik door dat soort kleine negativiteit gezien word als een negatief persoon maar dat ben ik absoluut niet. Ik zie eigenlijk overal wel het positieve in en als je mij tegen komt heb ik vrijwel altijd een lach op mijn gezicht. Zo kan ik ook van de kleinste dingen helemaal blij worden zoals van mijn hond als ik thuis kom of als ie bij mij op de bank komt liggen. Maar zo kan ik ook al blij worden van bijvoorbeeld een reactie op een van mijn blogposts of als ik er een volger bij krijg, dus bij deze wil ik jullie mijn lieve volgers en reactiegevers hartelijk bedanken. Maar het gene waar ik altijd het meest blij mee ben (en opgelucht) is als ik een voldoende krijg en vooral als ik ergens kei hard voor heb geknokt! Maar natuurlijk kent bijna iedereen deze kleine dingetjes wel waar je blij van word. Hoe blijer je in het leven staat, hoe gelukkiger je bent.

5 opmerkingen:

 1. Ach, ik kan ook niet ontkennen dat ik het heerlijk vind om soms lekker van me af te zeuren, maar meestal doe ik dat in mijn dagboek ipv mijn blog. Gelukkig maar ook, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klagen is soms ook gezond. Beter als dingen op te bottelen tot je ontploft. Dan kun je zeker nog een positief mens zijn. Leuke post weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geschreven, ben blij om een van je live volgers te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi artikel.
  Ik bekijk ook altijd alles positief:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen