donderdag 16 juni 2011

Pinkpop, maandag.

Afgelopen maandag ben ik een dag naar pinkpop geweest en zoals beloofd zou ik een uitgebreid verslag schrijven. Ben jij benieuwd naar het verslag, hoe ik de dag heb ervaren en naar verschillende foto's? Klik dan op lees meer!

Met een georganiseerde reis zijn we naar pinkpop vertrokken. De reis verliep snel en was ook erg gezellig naar mijn mening al kon ik natuurlijk niet wachten tot we op het festivalterrein waren! Na zo’n kleine twee uurtjes onderweg te zijn geweest waren we er dan eindelijk!

Toen we op het terrein aankwamen zijn we gelijk naar main stage gegaan en konden bijna helemaal vooraan staan voor Scouting For Girls en ik kan jullie zeggen… ze traden echt geweldig op! Ze klonken echt heel erg goed live en is zeker voor herhaling vatbaar. Daarna zijn we een stukje over het terrein gaan wandelen en echt, er stonden zoveel kraampjes met verschillende soorten voedsel en andere dingen! Op dezelfde tijd traden The Plain White T’s op en zijn daar ook even naar wezen luisteren. Ze speelden ook erg goed live en eigenlijk speelde bijna iedereen dat wel!Om 5 voor half 2 begon Two Door Cinema Club maar zijn daar iets later naar toe gegaan. TDCC is niet echt mijn muziek smaak en vond het ook niet echt heel veel aan om daar naar te luisteren en zijn daarom daar ook niet lang geweest. Toen zijn we een heerlijk Ben&Jerry’s ijsje gaan eten, om daarna naar Go Back To The Zoo te gaan en vervolgens naar The Gashlight Anthem. Van te voren had ik eigenlijk nog nooit echt naar TGA geluisterd maar wat speelde ze goed! Echt een geweldige band en ik raad het jullie dan ook aan om er naar te luisteren! We stonden ver vooraan en hebben ontzettend van hun optreden genoten!

Daarna zijn wij onder het genot van een frietje met een snack naar Volbeat wezen luisteren en ik moet zeggen, ze waren beter dan ik had verwacht! Er zal dus spoedig een album op mijn laptop van Volbeat te komen staan.

Om zes uur speelde The Script en hadden we hier alweer een goede plek bemachtigd. Ik vond The Script niet geweldig en vond de zanger teveel liefde voor de camera te hebben om het even netjes te zeggen. The Script was naar mijn mening een tegenvaller aangezien ik er veel meer van verwacht had en misschien wel iets te veel. Daarna speelde de Kaiser Chiefs en hebben enkel naar hun muziek geluisterd.

Om acht uur brak het moment aan waar we ook erg naar uitgekeken hadden, Thirty Seconds To Mars trad namelijk op! Ze waren echt heel erg goed live en betrokken het publiek er ook echt bij. Op het eind mochten er zelfs zo’n stuk of dertig mensen het podium op! Wat een geweldige ervaring had mij dat geleken! Daarna speelden de Foo Fighters maar dat vond ik aardig tegen vallen. Hun nummers hadden veel dezelfde toon en leken veel op elkaar naar mijn mening, al zaten er wel leuke nummers bij!

Al met al was het een enorm geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar! Maar volgend jaar dan wel een heel weekend ;-)!
Ben jij nog naar pinkpop geweest of ooit naar een ander festival? Hoe heb jij dat ervaren?

1 opmerking: