dinsdag 19 juni 2012

Tattoo's.


Tegenwoordig worden tatoeages steeds meer gezien als iets normaals, iets wat bij de mens hoort. Maar er zijn nog steeds mensen die een duidelijk vooroordeel hebben over mensen met tattoo’s. Een woord zoals ‘asociaal’ komt vaak voor in een zin bij deze mensen als ze het over tattoo’s hebben.

Laatst had ik namelijk nog een discussie met iemand over tattoo’s. Mijn ‘tegenstander’ gebruikte het woord tatoeages en asociaal in een zin, maar doelde hier op voor de zichtbare en grotere tatoeages. Kleine op onzichtbare plekken, met een betekenis vond ze wel kunnen.

Ik daar in tegen ben echt ontzettend dol op tatoeages en vind ze eigenlijk helemaal niet asociaal. Ik vind vaak dat sommige personen de tatoeages asociaal laat ogen, maar al met al vind ik ze nog ontzettend gaaf. Wel of geen betekenis, het maakt mij niet uit. Misschien dat dit komt doordat ik een beetje in de tattoo wereld ben opgegroeid, ik weet het niet maar mij is veel niets te gek.

Zoals jullie hierbij zien heeft iedereen een andere mening erover. De een vind het asociaal en gruwelt er bij om zoiets maar in je lijf te laten kerven, terwijl de ander er ontzettend dol op is.

Ik wil jullie hier ook raad bij geven, wat eigenlijk al vaak genoeg wordt gezegd.
Kijk niet naar iemands uiterlijk, maar kijk verder, kijk naar de persoonlijkheid.


(Bron: Tumblr)

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook vreselijk als mensen worden beoordeeld op het uiterlijk.. waarom zou een tattoo hebben asociaal zijn? Als je het mooi vind, waarom niet dan! Belachelijk sommige mensen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt helemaal gelijk!

  Zou je me willen volgen op mijn blog?
  Ik volg je nu
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet nog dat de leraar kwam met een voorbeeld. Als er twee mannen zouden binnen komen. 1 vol met piercing en tatoo's en een man strak in pak. Wie praat er netjes en wie niet. Dus de helft van de klas; de msn in het pak! Dus de leraar; nee, de man onder de tatoo's de man in pak praten juist niet netjes. Waarom hebben jullie toch een voor oordeel. En daar heeft de leraar helemaal gelijk in. Want wat is het onzin om iemand die tattoo's heeft gelijk in het hokje 'asociaal' te plaatsen. Ja toch? Tatoo's zijn mooi en er is niks acosiaals aan :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze onder de categorie oorbellen vallen. De ene vind ik mooi en de andere vind ik inderdaad niet mooi. Maar ieder z'n eigen smaak. Ik heb zelf vleugels op m'n rug tussen m'n schouderbladen. Je ziet ze vaak niet. Tenzij ik een topje draag. Of bikini natuurlijk. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt gelijk, ik vind het ook heel normaal. Ik snap ook echt niet wat mensen er asociaal aan vinden.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen