zondag 17 juni 2012

Het spijt me, alweer.


Waarschijnlijk denken jullie ‘komt ze weer, met haar spijt me’, maar iedere keer als ik dit zeg meen ik het wel. Het spijt me werkelijk dat ik zomaar, plots uit de blog wereld ben verdwenen en mijn blog verwaarloos en er vrijwel niet naar om kijk. De ene keer heb ik er een reden voor, maar de andere keer gebeurt het spontaan. Dit keer ging had ik er deels een reden voor maar deels ook niet.

Op het begin had ik geen er geen reden voor, ik weet het niet ik had gewoon opeens geen zin meer, de feeling voelde ik niet meer. Geen enkel reden dus om mijn blog en mijn followers te verwaarlozen, maar het gebeurde toch. En dan nu de reden die in de loop van der tijd kwam. Iedereen kent het wel, de drukte op school en vooral als de vakantie nadert wordt het steeds drukker. En in combinatie met school heb ik ook een aantal andere taken op mij moeten nemen door een privé kwestie, waardoor ik nog minder tijd had.

Maar nu ik vakantie heb, heb ik weer volop tijd om te bloggen. Ik kan jullie mededelen dat ik er weer erg veel zin in heb!


5 opmerkingen:

 1. Wat fijn, ik moet nog twee weekjes :(
  Ik ben benieuwd naar je komende posts!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, welcome back! Hopelijk verdwijn je nu niet meer zo snel, haha. :) Veel succes. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, iedereen heeft wel eens tijd voor zichzelf nodig.. Geniet van je vakantie en ik ben benieuwd naar je artikels! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je vakantie, kan niet wachten op de artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het, heb ook een tijd moeten stoppen. Maar ben nu weer helemaal back! je hebt in ieder geval een leuk blog. Dus ik hoop dat je blijft posten. xx

  BeantwoordenVerwijderen