woensdag 20 juni 2012

Review: Yves Rocher, Marokkaans kleimasker voor gezicht en haar.


Laatst had ik een bestelling geplaatst bij Yves Rocher, waarbij ik ook dit masker had besteld wat geschikt is voor je gezicht en haar. Voor deze review heb ik het masker alleen op mijn gezicht uitgetest.

Het masker bevindt zich in de tube, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Voor 30 ml was ik zo’n €1,75,- kwijt, wat ik niet duur vind.

Uit de tube komt een vrij stevige substantie met een kleur zoals klei. Er zitten kleine zwarte ‘korreltjes’ in verwerkt en een lichte shimmer, maar dat zie je na het smeren niet meer terug. De substantie smeert erg fijn uit, je hebt dan ook maar een dun laagje nodig. Het droogt dan ook vrij snel op.

Op de tube staat dat je het masker 5 minuten moet laten zitten, ik heb dit niet gevolgd en heb het circa 8 minuten op gehad. Na 5 minuten voelden ik het masker prikken. Misschien dat het masker te ‘sterk’ voor mijn huid is, en dat het bij de ander niet gaat prikken.

Het afspoelen verloopt prima waardoor het masker ook goed verwijderd wordt. Nadat het masker van mijn gezicht af was gespoeld voelde mijn huid wel trekkerig en waren mijn wangen wat rood gekleurd.

Conclusie: Erg fijn masker wat ik zeker nog wel eens zal gebruiken, maar dan houd ik het ook echt 5 minuten erop en niet langer. Mijn huid werd er mooi en stralend van dus dat is zeker wel een pluspunt. 

4 opmerkingen:

 1. Klinkt als een goed masker! Ik krijg alleen heel snel rode vlekken en aangezien jij zegt dat je wangen rood waren... Ik weet dus niet of het mij werkt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van gehoord, haha. Klinkt wel interessant..
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat grappig!
  lijkt me wel fijn werken
  x

  BeantwoordenVerwijderen