maandag 18 juni 2012

Doelen stellen.


Veel mensen hebben een lijst met wat ze willen doen, hebben of iets dergelijks voor hun dood of bijvoorbeeld een bepaalde leeftijd. Ik heb eens goed zitten nadenken over wat ik nou eens zou willen doen en heb een aantal doelen aan mezelf gesteld.

-  Afvallen: Op nummer een staat absoluut afvallen. Zolang ik mij eigen kan herinneren ben ik al met mijn gewicht bezig, maar ik wil het liefst binnen een jaar op mijn streefgewicht van 65/70 kilo zitten. (Laat me a.u.b. weten of dit een gezond doel is?)

-  Reizen: Ik wil graag met vriendinnen veel leuke reizen en tripjes maken naar het buitenland. In de zomervakantie lekker naar een warm land en in kleine vakanties een kort stedentripje of een weekendje Euro Disney.

-  Stage: Een absoluut doel wat ik wil halen is om op stage te gaan voor ongeveer 2 á 4 maanden naar het buitenland. Het land, Curaçao, trekt mij op dit moment het meest maar helaas vinden mijn ouders mij te jong en werken ze dit dus een beetje tegen. Ik hoop dat ik ze kan overhalen. Wish me luck!

-  Sparen: Sparen vind ik belangrijk voor mijn toekomst. Ik wil een mooi huis met een mooi interieur en met mijn smaak gaat dat heel wat centen kosten. Natuurlijk ga ik nu ook al beginnen met het sparen van mijn uitset, maar ook vooral met geld op zij leggen.

-  Genieten: Dit vind ik eigenlijk wel een van mijn belangrijkste doelen. Ik wil genieten van het leven, van de kleine dingen tot de grote hoogtepunten.

Hebben jullie nog bepaalde doelen die jullie willen behalen?


(Bron: Tumblr)

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je doelen hebt opgesteld voor jezelf! Dat heb ik ook gedaan. Ik doe het met het Day Zero Project. Dat is een project waarin je 101 doelen in 1001 dagen kan halen. Dan kun je een heleboel grote en kleine doelen voor jezelf opstellen die je binnen 3 jaar wilt halen. Heel erg leuk. In ieder geval veel succes met al je doelen halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lijstje! Hele goede en leuke doelen. Hopelijk lukt het je om naar het buitenland te gaan met je stage. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk lukt het je al je doelen te verwezenlijken, veel succes!
  Nathalie
  http://curls-and-bags.blogspot.com (we hebben een giveaway online die je zeker leuk vindt, dus kom eens een kijkje nemen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij vrouwen ook altijd met ons afvallen. Ik zou wel 1 gewicht voor jezelf vaststellen in plaats van tussen de zo en zoveel. Dan ben je echt naar iets te aan het werken. En uiteindelijk gaat het erom dat je je mooi voelt wanneer je in de spiegel kijkt en niet per se om de kilo's.

  En zeker genieten! Succes met je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede doelen, succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi lijstje, het gaat je vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen. Ik heb op dit moment geen doel. Mijn doel was de pabo halen, dat is niet gelukt. Dus dat word mijn doel aanpassen. Wat ik wel nog wil is mijn rijbewijs halen! Leuk blog heb je! Ik volg je nu met bloglovin xx

  BeantwoordenVerwijderen