dinsdag 27 december 2011

Uitgaan,

Harde muziek, vieze rook, zwetende mensen die langs je heen lopen, je merkt het allemaal als je uit gaat. Meestal na een aantal drankjes merk je er niet zoveel meer van maar als je nuchter blijft zie je alles. Je ziet hoe de mensen zich belachelijk maken, je ruikt de vieze zweetlucht en je wordt nu gewoon ruw aan de kanten geduwd daar de mensen die er langs willen of gewoon รณ zo leuk aan het ‘dansen’ zijn, wat je geen dansen meer kan noemen. Oh lieve mensen, probeer je dus allemaal in de hand te houden zodat het voor iedereen en voor jezelf ook weer leuker wordt. Zodat je de volgende dag al die beschamende foto’s niet tegen komt op facebook, al die verhalen over jou niet aan hoeft te horen met hoe je je eigen nu weer hebt gedragen. Zo hoef je ook niemand meer een elleboog in zijn of haar nek te geven als je op en neer aan het springen bent als een stuiterbal. Ik vertrouw erop dat het uitgaan dan een stuk gezelliger wordt. 

(Bron: Tumblr)

10 opmerkingen:

 1. Ohh dat aan de kant geduwd worden heb ik ook altijd zo'n hekel aan! Ik ga steeds minder uit, en steeds vaker gezellig met vriendinnen een avondje op de bank. Dan kun je elkaar ook verstaan als je iets wil zeggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het wel met je eens, maar je kan het verwachten. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha tja, dat is nou eenmaal uitgaan. Anders kun je beter binnen blijven en een filmpje kijken, dan heb je daar geen last van! Ik hou er wel van om uit te gaan, voor zover dat kan in mijn kleine plaatsje haha.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke blog heb jij! Ik zag je bij my gorgeous addiciton, en ik ga je volgen!
  Je schrijft erg leuk!
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha grappig geschreven,
  ik vind het eigenlijk geen probleem, af en toe is het wel vervelend, maar ja, ik maak me er niet druk om!
  Ik vind dat ik me beter kan vermaken dan me om zulke dingen druk te maken tijdens uitgaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk geschreven!

  zullen we elkaar volgen? =D
  ik volg je al!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. suepr leuk geschreven.. ! PS. Kerst is over, maar ik wil je nog steeds een cadeau geven.. Doe mee met mijn ‘Mystery fashion goodiebag’ giveaway met Monki, Pull & Bear goodies en meer! http://cyliaaaa.blogspot.com/2011/12/giveaway-x-mystery-fashion-goodiebag.html

  BeantwoordenVerwijderen