vrijdag 23 december 2011

Mening,

Vandaag heb ik helaas geen post voor jullie maar ik wil jullie wel om een gunst vragen. Ik zou graag jullie mening over mijn blog willen weten, het maakt niet uit of je dit de grootste kut blog te wereld vind of juist een leuke, het is altijd goed. Daarom wil ik ook graag feedback van jullie ontvangen over dingen die je goed of slecht vind of waar ik misschien meer op kan letten of kan verbeteren. Ik vraag mij eigen ook af of jullie misschien dingen op mijn blog missen en meer willen zien. Dus als jullie ook nog suggesties hebben over van alles en nog wat waar ik iets over kan posten dan hoor ik het ook graag. Maar ik zeg niet dat ik het dan ook zal doen want het moet natuurlijk wel bij mij en mijn blog passen. Alvast bedankt voor de gene die dit voor mij willen doen!  


Update: Ik zie dat meerdere blogs nu de mening van andere vragen, dit had ik niet gezien. Maar oké, begrijpelijk toch zo voor het nieuwe jaar? :-)

6 opmerkingen:

 1. Ik vind je blog lekker duidelijk, niet teveel poespas zeg maar haha.
  Maar misschien kan je wat meer plaatjes in je posts plaatsen? Want dat zorgt er toch voor dat de mensen op je blog blijven, vind ik persoonlijk x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marloes,
  Ja, daar ben ik het wel mee eens!
  Misschien kun je je blog iets meer persoonlijker maken dmv foto's. Verder zou ik lekker zo doorgaan zoals je doet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je blog heel erg leuk.
  maar misschien iets meer makeup looks ofzo:D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk nu voor het eerst op je blog en ik vind het er in ieder geval erg leuk uit zien :) ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat ik je blog niet heel goed ken, vind ik 'm er wel heel leuk uitzien. Je schrijft super, ga vooral zo door! Meer plaatjes in artikels is ook wel een verbeterpunt, denk ik. Maar hier erger ik me niet heel erg aan hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je blog juist precies goed. Straight to the point en persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen