dinsdag 1 mei 2012

Help?!


Over een aantal weken ben ik jarig, dan heb ik de leeftijd van achttien bereikt. Maar zoals ieder jaar moeten mijn hersenen weer kraken over het gene wat ik nou moet vragen voor mijn verjaardag. Kleren of spullen voor in mijn kamer of voor mijn uitset wil ik niet… Sieraden heb ik al ontzettend veel (maar hier heb ik natuurlijk nooit genoeg van) maar vind ik ook niet echt speciaal meer om te krijgen.

Een camera, laptop, mobiel, en noem de hele meuk maar op heb ik allemaal al. Ik ben aardig verwend en heb vrijwel alles al… Maar op internet kwam ik iets tegen wat ik nog niet had, namelijk een E-reader. Ik ben dol op lezen maar ik weet niet of een E-reader wel zo fijn is. Heeft iemand hier ervaring mee, of het fijn is? En weet iemand een goede het liefst met wi-fi erop?

En heb je nog andere leuke cadeausuggesties? Laat het me alsjeblieft weten!

(Bron: Tumblr)

5 opmerkingen:

 1. De broer van mijn schoonvader heeft een E-reader. Het is opzich wel een leuk hebbe dingetje maar ik zou persoonlijk toch gaan voor een goed boek, want zo vaak lees ik nou ook weer niet. Een E-reader is dan een beetje overbodig denk ik. Je kunt ook geld vragen voor je rijbewijs, of je theorie? Dat kost echt super duur tegenwoordig en een extratje is altijd lekker toch. Ook echt een typisch 18-jarig cadeau! Je kunt ook cadeaubonnen vragen van de DA, verwen jezelf eens lekker met een lekker luchtje of make-up! Of een wellness center.. haha heb wel meer ideeen als dat ik in al die jaren voor mijn eigen verjaardag had. Alvast gefeliciteerd <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien kan je ook geld vragen. Op je 18de word alles een stuk duurder en misschien kun je ook wel geld voor je rijbewijs gebruiken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook over een maandje jarig en ik heb sowieso een Sleek palette op mijn lijstje staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie tips, erg leuk allemaal! Alleen krijg ik mijn rijbewijs al haha.

  BeantwoordenVerwijderen