maandag 7 mei 2012

Oerwoud.


Vandaag ben ik het zat, ik ben het zat dat ik tegen dat oerwoud boven mijn ogen moet kijken als ik mijn weerspiegeling zit. Een oerwoud zonder vorm, uitstekende haartjes maar vooral zonder uitstraling. Ja, vandaag is het de dag dat ik dit oerwoud ga kappen. Dag haren, hallo vorm met uitstraling!

Met een kapmes en een spiegel waar genoeg en goed licht op val zijn alle ingrediĆ«nten bij elkaar samen gekomen… Allemaal om dat oerwoud te bestrijden. De zweetdruppeltjes verschijnen al op mijn voorhoofd door de inspanning die ik voel. Daar gaat ie dan, daar gaat de aanval… Ik tel nog rustig tot drie en breng dan langzaam mijn hand met wapen naar het dichtgegroeid oerwoud. Het eerste stukje is weg en ja dat was de eerste zet, de eerste zet voor motivatie om nu door te gaan en dit hele oerwoud te kappen. Met bloed, zweet en tranen vecht ik mij eigen hier door heen en ja… het resultaat mag er zijn.

Dag oerwoud, hallo mooie wenkbrauwen.


(Bron: weheartit.com)

5 opmerkingen:

  1. leuk geschreven, mijn moeder epileert mij altijd omdat ze schoonheidsspecialiste is :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk stukje! Ik moet opletten dat ik m'n rechterwenkbrauw niet te veel epileer. Daar kwam ik op ongelukkigerwijze achter toen ik een filmpje van mezelf terugzag.

    BeantwoordenVerwijderen