zondag 9 december 2012

Verslaving


ver×sla×ving (de; v; meervoud: verslavingen)
1 het verslaafd-zijn

Ik heb het gevoel alsof ik een verslaving heb. Telkens zeg ik het weer ‘Nee, echt waar dit zijn mijn laatste paar,’ maar inmiddels heb ik nu al drie laatste paren en de vierde is in aantocht. Ik wordt voor gek verklaard en ik wordt niet meer geloofd wanneer ik dat o zo bekende zinnetje zeg. Groot gelijk geef ik ze ook. Nee het is geen verslaving zoals drugs of alcohol maar een UGG Australia verslaving.

Ik kan er gewoon niets aan doen. Deze heerlijke warme laarzen die op pantoffels lijken met schapen wol van binnen die mijn koude voetjes warm houden. De laarzen die er voor zorgen dat ik met comfort door de wereld heen paradeer. Ik kan er gewoon geen afstand van doen, ook al vind ik ze zelf ook niet eens prachtig al vind ik ze ook niet lelijk maar mooi zijn ze gewoon niet dat kan iedereen toegeven.

Vaak wordt er aan mij gevraagd hoeveel paar ik nu al wel niet heb en eerlijk gezegd schaam ik mij eigen er soms wel een beetje voor om het te vertellen. Op het moment heb ik er negen, maar de tiende arriveert als alles goed gaat woensdag. Ik kan er soms gewoon niet met mijn gedachten bij dat ik al zoveel geld heb gespendeerd aan deze schoenen. Waarom houden mensen mij in godsnaam niet tegen om nog iets te kopen?! Ik wilde het zelf niet maar ik kon ze gewoon niet laten staan, ik moest ze gewoon kopen…

Maar nu na deze post wil ik het afsluiten en oprecht zeggen dat dit nu echt mijn laatste paar zijn…


Bron: X

11 opmerkingen:

 1. Hahaha, 10 paar is wel echt heel erg veel inderdaad! Ik heb er geen, maar ze lijken mij ook echt heerlijk zitten. Echt mooi zijn ze niet, maar ach, in de winter is comfort ook heel belangrijk. Leuk geschreven en leuke blog heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik hou ook zo van uggs. Wil je een keer al je uggs laten zien ? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk idee, ik denk dat ik het wel een keer zal doen :).

   Verwijderen
 3. Wat leuk! Ik ben niet zo voor uggs ;)
  Ik hou van je nieuwe lay out, trouwens! :)
  Kus <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woooow, 10 paar! Wat veel! Maar ze zitten wel heerlijk, lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow 10 paar is wel veel! Ik heb zelf 2 paar en ik kan niet meer zonder. Ze lopen inderdaad heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woow, haha 10 paar is inderdaad héél wat, hihi :) Ik heb zelf 2 paar, maar ook ik vind ze echt ONTZETTEND HEERLJK LEKKER en nog zoveel meer- lopen... Haha, ik ben heel benieuwd naar je "Uggs verzameling"! Zou inderdaad leuk zijn als je ze een keer laat zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, das wel heel erg veel! Maar ze zijn ook super fijn, ik ben ook Ugg fan! x Elma
  www.reinadelamoda.fashionblogster.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw 10 paar dat is niet niks, maar ik heb ze nu op dit moment ook aan haha de enigste schoen waardoor mijn teentjes niet -10 worden :) dus ik hou ze ook lekker aan. Ik heb ze van mijn vriend vorig jaar gehad die nu mijn ex is. maar ik gooi ze daarom niet weg ik vind ze heerlijk haha.

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  Je typt op een hele leuke manier girl keep up the good work.
  misschien kunnen wij elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach het is ook allemaal wel heel erg warm en lekker! Ik heb dit jaar de pantoffels gekocht, ik kan niet meer zonder haha.

  BeantwoordenVerwijderen