zaterdag 8 december 2012

Het gevoel van iets nieuws.


Men is vaak bezig met het zoeken naar nieuwe dingen in hun leven. Ze doorlopen dag in dag uit hetzelfde ritueel en de kriebel om dan iets te vernieuwen wordt steeds groter. Hoe klein of drastisch het ook zal zijn het geeft hoe dan ook voldoening. Het ritueel wat steeds iedere dag terug kwam wordt voor even door elkaar gegooid tot het weer te regelmatig voor komt.

Zo kan ik mij zelf ook tot deze categorie benoemen, ik hou van vernieuwing. Het zoeken naar iets nieuws en het veranderen van iets geeft een fris gevoel en zorgt er bij mij voor dat ik een kleine nieuwe start maak. Hoe snel ik er ook weer op uit gekeken zal zijn, dat ene momentje waar ik mij eigen weer helemaal bij voel opleven is mij meer waard.

Het maakt niet uit of ik een drastische of een kleine verandering in mijn leven breng, het zorgt er voor dat mijn kriebel wordt gekrabd en ik met mijn ‘nieuwe start’ kan beginnen. Ik ben dan ook van mening dat iets nieuws voor iedereen goed is. Je komt even uit de dagelijkse sleur, even een ander klein wereldje…


2 opmerkingen:

  1. Mooi geschreven! Zelf ben ik ook wel zo'n iemand die van vernieuwing houd, en inderdaad: ook al ben je er snel op uitgegeken, het moment wanneer je er zo blij mee bent is echt heel erg mooi en fijn <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nieuwe dingen zijn inderdaad goed voor je! Maar soms ook eng of onverwacht. En soms is verandering juist niet leuk. Dus dan zorg je gewoon voor iets anders nieuws dat wel leuk is! :)

    Bedankt voor je reactie op m'n blog. Ik heb erop gereageerd. :)

    BeantwoordenVerwijderen