maandag 21 januari 2013

Let it snow, let it snow, let it snow.


We kunnen er toch echt niet om heen, Nederland ligt al een aantal dagen bedolven onder een wit glinsterend deken. Twitter en Facebook staat er vol mee, de ene foto na de ander en de ene ‘sneeuw tweet/post’ tevens. De een houdt van sneeuw terwijl de ander verlangd naar een temperatuurtje van 25°C.

Ik moet zeggen dat ik iemand ben die daar tussen in zit. Zo lang ik de deur niet uit ben vind ik het een mooi gezicht om te zien hoe Nederland met de sneeuw is bedolven. Maar zo snel ik de deur uit moet denk ik bij mijzelf dat het snel weer zomer mag worden. Zo heb ik er een vreselijke hekel aan dat ik iedere dag en soms nog wel vaker op een dag mijn auto sneeuw en ijs vrij moet maken of dat het openbaar vervoer niet op komt dagen als het niet 50 minuten later is. Het is ook niet mooi meegenomen dat ik nogal iemand ben die nog wel eens vaak kan uitglijden, dan ben ik dus ook niet blij.

Maar door al dat geklaag zal het sneeuw echt niet minder worden dus laat ik maar eens wat positieve dingen aan de sneeuw opnoemen. Het is een goed excuus om thuis te blijven, ‘Ja sorry mam maar het OV komt niet op dagen dus ik kan echt niet naar school,’ waar de meeste moeders dan uiteindelijk wel in mee stemmen. Het is tevens heerlijk weer om een pyjama dag in te lassen en lekker warme chocomelk met slagroom te drinken met een stapel meidenfilms.

En als klapper op de vuurpijl, sneeuw is heerlijk om Nederland helemaal op zijn kop te zetten en alles te laten ontregelen.


Bron: X

Wat vind jij van al het sneeuw?

10 opmerkingen:

 1. Toen ik vanmorgen op de fiets zat, vond ik het maar niks. Maar nu, vanachter een raam vind ik het prachtig haha. Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brrrr zo koud, maar oh zo mooi om naar te kijken <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leeeeuk! Lekker sneeuwballengevecht doen en slee├źn hahahah (laten we het houden op schaatsen hihi) Fietsen is wel lastig... maar ik zie er meer leuke dan stomme dingen in!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind sneeuw prachtig om te ziet, maar ik heb liever 25 graden...

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb liever goed ijs.

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind sneeuw erg mooi en leuk, zolang het nog mooi wit is en geen vieze bruine smurrie. Qua fietsen vind ik het iets minder, want dan loop ik vaak het risico om te vallen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het wel leuk voor even, maar baal vooral van de troep achteraf en de gladde straatjes. Zo'n pyjamadag is dan wel weer heeeeel aantrekkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen