maandag 7 januari 2013

Beste wensen en doelen


Het is alweer een tijdje geleden en het nieuwe jaar is ondertussen al in gang gekomen. Ik wil jullie allemaal nog de beste wensen, wensen en ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad! Ik wens jullie ook toe dat 2013 het jaar is waar jullie wensen uit mogen komen en een jaar vol vreugde, geluk, succes en liefde . Ik heb zelf een heerlijke jaarwisseling gehad en ik heb echt het gevoel dat 2013 mijn jaar gaat worden. Het is namelijk het jaar dat ik voor het eerst op vakantie ga naar het buitenland met mijn vriendinnen, en dit is het jaar waar ik aan mezelf wil werken. 


Bron: X


Misschien vraag je jezelf nu af ‘aan zich zelf werken?’, ja aan mezelf werken zowel de binnen als de buitenkant. Ik zal niet perfect worden, dat wil ik ook niet iedereen hoort wel ‘iets’ te hebben want zeg nou zelf perfect wordt toch ook saai?

Maar wat zijn mijn prioriteiten dan, welke doelen wil ik aan mezelf stellen om te kunnen behalen? Nou ten eerste, de buitenkant heeft bij mijn de grootste prioriteit op het moment. Op dit moment heb ik namelijk licht overgewicht. Ik ben al eens eerder ruim 30 kilo afgevallen (lees het hier) waarvan er op dit moment wel weer 10 van zijn bij gekomen in de loop van de tijd omdat ik laks werd. Maar ik ben weer helemaal om gedraaid en wil er weer voor gaan. Vanaf vandaag start ik hier dan ook mee en mijn minimaal doel is om deze 10 kilo er sowieso weer af te krijgen voor juli. Ik heb zelf het idee dat dit een haalbaar doel is, ongeveer zo’n 1,6 kilo per maand zou dat zijn. Ik ga dit haalbaar maken door op mijn eten te letten en gezond te eten en genoeg beweging te hebben.

Dan over naar de binnenkant. Ik ben nogal iemand die dingen zoals schoolwerk op het laatste nippertje gaat maken of leren. Dit wil ik graag veranderen om betere resultaten te boeken door een planning op tijd te maken en mezelf er ook aan te houden. Verder wil ik op mijn uitgaven gaan letten, als het er op aan komt heb ik echt een gat in mijn hand. Eerlijk gezegd heb ik er niet ontzettend veel last van maar toch wil ik bewuster met mijn geld om gaan en over keuzes na te denken. Ik zal blijven genieten maar met een stapje terug. Hoe ik dit ga waar maken weet ik nog niet helemaal, ik denk dat ik het allemaal bij ga houden in een boekje.

Wat zijn jou doelen voor 2013?

6 opmerkingen:

 1. Wow, 30 kilo afgevallen, wat knap!! Ik hoop dat het je lukt om de 10 kilo nu ook weer te verliezen :)
  Daar ga ik trouwens ook voor dit jaar haha. Succes!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook nog de beste wensen!
  En heel knap zeg die 30 kilo, die 10 kilo gaat je vast ook wel lukken dan! En met dat schoolwerk uitstellen daar herken ik mezelf heel erg in haha. Ik ben echt iemand die heel slecht is in plannen, ook ik wil dit jaar beter mijn best doen met leren. Ik wens je in ieder geval heel veel succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die 10 kilo gaat je zeker lukken! Ik duim voor je! Ik wil zelf ook graag gezonder eten en meer sporten, dus ik hoop dat ik ook gemotiveerd blijf haha. En beter plannen is voor mij ook wel een must. Veel succes met alles!

  Liefs,
  Aurelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste wensen meid!!

  Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat knap! Ik wens je heel veel succes, je kan het ;)
  Pff dat leren, dat is ook mijn voornemen, want dat blijf ik maar uitstellen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes met je mooie doelen! Ze zijn niet makkelijk, maar wel om trots op te zijn:)

  BeantwoordenVerwijderen