zondag 11 november 2012

Toekomst


toe×komst de; v
1 de tijd die nog komen moet
2 goede vooruitzichten: die zaak heeft geen ~

Op de momenten dat ik alleen zit denk ik wel eens aan de toekomst. Hoe zal mijn toekomst er uit komen te zien over vijf, tien, twintig … jaar? Zal ik een goed leven lijden of zou ik dan ergens in de goot zijn beland? Zal ik gelukkig getrouwd zijn en een gezin hebben of zal ik een eeuwige oude vrijster zijn? Het zijn allemaal dingen waar ik over na denk.

Ik geloof niet dat mijn toekomst heel slecht zal worden tenzij ik een verslaafde wordt. Ik lijd nu al een goed leven, wat ik mij eigen vaak eigenlijk niet besef maar wat de mensen om mij heen wel regelmatig op mijn hart drukken. Mijn toekomst plannen heb ik eigenlijk ook al een soort van gemaakt, maar of het ook echt zo gaat lopen is altijd de vraag. Wie weet zal het wat ik in gedachten heb wel nooit gebeuren, de toekomst zal het bewijzen.

Ik zou graag een man willen trouwen en mijn droom bruiloft daar mee willen beleven.. Een jurk die speciaal voor mij is ontworpen, een taart die ook voor ons is ontworpen, een mooie chique zaal voor het feest met grote kroonluchters en gouden accessoires. Ik ben nogal van het opzichtige, je kan dan ook een jurk verwachten zoals je ziet in ‘my big fat gypsy wedding’. Ik zou het ook heerlijk vinden om een huis te laten bouwen, dat alles echt precies naar mijn smaak is en om dan te kunnen settelen en twee kinderen te krijgen. En het belangrijkste hier van vind ik om een goed, gezond, gelukkig en een liefdevol leven te lijden met mijn gezin.

Het is nu nog maar de vraag of ik hier in ga slagen, wie weet een leuke post voor over plus minus tien jaar? 

4 opmerkingen:

  1. Leuk geschreven! Ik ben zelf ook erg benieuwd wat de toekomst mij zou brengen, ook ik heb mijn 'toekomst plannen' al een beetje gemaakt wat jij ook al zegt: maar of het ook echt zo gaat lopen is altijd de vraag.. haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik ben er ook wel mee bezig, maar echte 'plannen' heb ik nog niet. Het enige wat ik absoluut niet wil is zo'n typisch huisje-tuintje-kindje leven, zoals jij hier beschrijft. Geen 9-to-5 werk voor mij, bah. Maar wat dan? Pfu, dat weet ik nog niet... :)
    Kus <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dit mooi geschreven! xo

    http://nadjeahuizer.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi geschreven! en ik denk ook zo nu en dan is aan mijn toekomst. Ik heb mijn toekomst ook al uitgestippeld, maar je weet inderdaad nooit of het zo echt loopt! Maar ik zou ook willen trouwen, kinderen en een huis laten bouwen <3.

    BeantwoordenVerwijderen